Çamaşır suyuna batırılmış 500 kilo bozuk tavuk ele geçirildi! Detaylar mide bulandırdı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yapılan denetimlerde bir lokantada 500 kilogram bozuk tavuk eti ele geçirilirken, işletmenin kokmuş tavuk etlerini çamaşır suyuyla yıkayıp müşterilerine yedirdiği belirlendi.

GİRİŞ 31.05.2023 20:59 GÜNCELLEME 31.05.2023 21:16
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Haliliye Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin halk sağlığını korumaya yönelik ilçe genelinde yürüttüğü denetimler devam ediyor.

Bu kapsamda ekipler, Bahçelievler Mahallesi'nde yaptığı denetimlerde bir lokantada patates cipsleri arasına gizlenmiş ve çamaşır suyuna batırılmış 500 kilogram bozuk tavuk eti ele geçirdi.

ÇAMAŞIR SUYUYLA YIKANIP MÜŞTERİLERE YEDİRİLMİŞ

Lokantadaki bozuk etlerin bir süre çamaşır suyunda bekletildikten sonra suyla durulanıp yemek olarak müşterilere yedirildiği öğrenildi.

İş yerini mühürleyen zabıta ekipleri, etlere imha etmek üzere el koydu, iş yeri sahibine de cezai işlem uyguladı.

KAYNAK: AA, İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 145
  • Cuma 1 yıl önce Şikayet Et
    Hapis cezası uygulanmalı
    Cevapla
  • Diriliş... 1 yıl önce Şikayet Et
    bu iş yılardan beli var ararsın zabıtayı saglık bakanını gıda ve tarım bakanını kimse ilgilenmez kim ne yaparsa yanına kar galan bir ülke olduk..
    Cevapla
  • Kanuni 1 yıl önce Şikayet Et
    Ilk firsatta ayni rezilligi yapacak kadar yetersiz cezalar
    Cevapla
  • antidaljavuk 1 yıl önce Şikayet Et
    memlekete doldurduğunuz her şehrin en az bir semtini işgal etmiş suriyelilerin tavuk cips pisliği olmasın eğitimsiz kültürsüz banyo bile yapmayan her türlü pisliği yiyen mültecileri doldurursanız ülkeye yakında bırak kokmuş tavuğu ölmüş adamı bile yedirirler bu millete mezarlıklardaki güvenliği artırın bunlar mezardan ölüyü çıkartıp parçalayıp kebap diye bile yer. nede olsa seçim devleti
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    insan sağlığıyla bu şrkilde bilinçli olarak oynayan kişilere sadece ceza verilip geçici olarak işyerlerini kapatmakla kalınmamalı ve gıda ile ilgili bir işyeri açmasına asla izin verilmemeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'ın kulağını sıyıran mermi mi metal parçası mı?
Yunanistan'dan tarihi geri adım! Türkiye'nin hamlesini resmen kabul ettiler