Konya'da evlerinde ölü bulunan imam ve eşinin katili oğulları çıktı!

Konya'nın Çumra ilçesinde evlerinde tabancayla vurularak öldürülen imam Hüseyin Çoban ve eşi Mürüvvet Çoban'ın katili, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan oğulları Mücahit Çoban olduğu ortaya çıktı.

Konya'da evlerinde ölü bulunan imam ve eşinin katili oğulları çıktı!
Konya'da evlerinde ölü bulunan imam ve eşinin katili oğulları çıktı!
GİRİŞ 02.06.2023 21:39 GÜNCELLEME 02.06.2023 21:39
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Çumra ilçesi İçeri Çumra Mahallesi 74946 Sokak’taki 2 katlı müstakil evlerinde oturan 1'i erkek 3 çocuk babası Hüseyin ve eşi Mürüvvet Çoban'dan kızları haber alamadı.

KAYINPEDERİ DÜNÜRLERİNİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Anne ve babasından haber alamayan çiftin kızları, durumu aynı mahallede oturan kayınpederine bildirdi. Çiftin kızlarının durumu anlattığı kayınpederi, Hüseyin ve Mürüvvet Çoban'ın oturduğu eve gitti. Kilitli olmayan kapıdan eve giren dünürleri, çifti kanlar içerisinde yatarken buldu.

İMAM VE EŞİNİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ TESPİT EDİLMİŞTİ

İhbarla adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan kontrolde Çoban çiftinin tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Çiftin cansız bedeni, savcı ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Çumra Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KATİLİ OĞULLARI ÇIKTI

Jandarma ekiplerinin cinayetten sonra başlattığı soruşturmada Çoban çiftinin oğlu Mücahit Çoban şüphe üzerine gözaltına alındı. Mücahit Çoban, jandarmadaki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Mücahit Çoban'ın jandarmadaki işlemleri sürüyor.

"ANNEM VE BABAMI NASIL ÖLDÜRDÜM, AKLIM ERMEDİ"

Konya'nın Çumra ilçesinde evlerinde tabancayla vurularak öldürülen imam Hüseyin Çoban ve eşi Mürüvvet Çoban'ın cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan oğulları Mücahit Çoban, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Çoban'ın ifadesinde, "Annem ve babamı nasıl öldürdüm, aklım ermedi. Nasıl oldu bilemiyorum" dediği öğrenildi.

Çoban çiftinin cenazeleri Konya Şehir Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından İçeriçumra Mahallesi'nde toprağa verildi. 

KAYNAK: AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • Mgl 10 ay önce Şikayet Et
    Allah cc şeytana uydurmasın
    Cevapla
  • taner hekimoğlu 10 ay önce Şikayet Et
    Müslümanlık sadece dini ilimleri bilmekle olmuyor. Allah ın emirlerine, Rasulullah ın sünnetine uymakla olunuyor. Hepimiz yediklerimize , yaşantımıza dikkat etmeliyiz.
    Cevapla
  • Bektaşi 10 ay önce Şikayet Et
    işte laiklik tarlasinin mahsulleri dininden imanından haberi olsa bunu yapamaz
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Ne alaka. İlk cinayet peygamber çocuğu Kabil'in Habil'i öldürmesi olayıdır. Burada da bir imam çocuğu şeytana uymuş. Allah'ım esirgesin. İnsanın olduğu her yerde her şey oluyor. Allah'ım kimseye böyle acılar yaşatmasın.
    Cevapla
  • yolcu 10 ay önce Şikayet Et
    Böyle evlat yere batsın çok yazık olmuş buna ömür boyu hapis cezası verilmeli ki herkese ders olsun
    Cevapla
  • polat alemdar 10 ay önce Şikayet Et
    Bilmeden hemen yorum yazmayın kardeşim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!