Özal, Demirel, Sezer ve Gül tıpkı Erdoğan gibi "Türkiye Cumhurbaşkanı" unvanını kullanmış

17. kez kaybeden muhalefet, mağlubiyeti unutturmak için her türlü çarpıtmaya soyunuyor. Son olarak devreye sokulan algı girişimi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türkiye Cumhurbaşkanı" unvanı üzerinden geldi.

GİRİŞ 02.06.2023 00:09 GÜNCELLEME 02.06.2023 09:49
Bu Habere 150 Yorum Yapılmış

14-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Cumhurbaşkanı ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zafere ulaştı. Bu sonuçlarla sarsıcı bir mağlubiyet daha haznesine yazdıran muhalefet, başarısızlığı perdelemek için sahte siyasetlerini kaldığı yerden devam ettirdi.

YALAN, ÇARPITMA VE MANİPÜLASYON YİNE GERÇEĞE TOSLADI

Ezici seçim hezimetini hazmedemeyen muhalefet ve destekçileri, şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın biyografisinde her zaman yazılı olan "Türkiye Cumhurbaşkanı" ibaresi üzerinden hakikati çarpıttı.

Erdoğan, 13. Cumhurbaşkanlığı mazbatasında "Türkiye Cumhurbaşkanı" ifadesi olduğu için sosyal medyadaki muhalifler ve fonlanan sokak trolleri tarafından bir anda hedef gösterildi.

Önceki ve kendilerinden gördükleri Cumhurbaşkanlarının kullandığı unvanlara bakıldığında, gerçeğin itibarsızlaştırılması üzerinden kurmaca siyasete soyunan muhaliflerin algı operasyonu deşifre oldu.

ERDOĞAN'IN SELEFLERİ DE TÜRKİYE CUMHURBAŞKANI UNVANINI KULLANMIŞ

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Nejdet Sezer ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de Türkiye Cumhurbaşkanı unvanını kullandığı görülüyor.

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 150
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Tahsil, şöhret gider cehalet baki kalır. 1982 Anayasasını okuma zahmetinde bulunsalardı keşke..
    Cevapla
  • Halil yazık 9 ay önce Şikayet Et
    Bol bol maden suyu tüketsinlerhazmı kolaylaştırır
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Dokunulacak dokunulacak hedef saptirmayin birkaç ay sabredin siranizi bekleyin.
    Cevapla
  • #avşarın delisi 9 ay önce Şikayet Et
    apoyu seloyu özgürleştirmek için takla atarlar. doğruyu çarpıtmak için çamura yatarlar. sevimli dostların şamatasıda hiç bir zaman kervana dur demez.
    Cevapla
  • Ayarcı 9 ay önce Şikayet Et
    Maden suyu iyi gelir, Kızılay yada BEYPAZARI...hazmı kolaylaştırır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü