Sözde İsrafı bitirecekti! İmamoğlu'ndan milyonluk dans gösterisi

'İsrafı bitireceğim' naralarıyla göreve gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 19 Mayıs'ta düzenlenecek bir dans gösterisi için 1 milyon TL ödeme yaptığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 02.06.2023 11:06 GÜNCELLEME 02.06.2023 12:08
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Kamuda israf yapıldığını iddia ederek 'İsrafı bitireceğim' söylemleriyle 2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun her geçen gün yeni bir israfı gündeme geliyor. 2020 yılında Atatürk'ün hayatını sahnede anlatan Pınar Ayhan'a yaptığı 320 bin liralık ödeme ile akıllara kazınan İmamoğlu yönetimi, şimdi de bir dans gösterisi için milyonluk ihale verdi. 

DANS GÖSTERİSİNE 1 MİLYON ÖDEME

CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Maltepe Etkinlik Alanı'nda yapılacak bir gösteri için açtığı ihalenin detayları ortaya çıktı. 'İsraf' söylemleriyle göreve gelen İmamoğlu yönetiminin 19 Mayıs'taki dans gösterisi için 1 milyon TL ödeme öğrenildi. İstanbul halkını şaşkına çeviren dans gösterisi ücretinin Piktora Yapım ve Prodüksüyon Hizmetleri LTD. ödendiği belirtildi. 


ATATÜRK'ÜN HAYATI İÇİN 320 BİN TL ÖDEMİŞTİ

İmamoğlu'nun verdiği şoke eden ihalelerde bu dans gösterisi tek değil. İBB yönetimi 29 Ekim 2020 yılında Atatürk'ün hayatını sahnede anlatması için sanatçı Pınar Ayhan'la anlaşmıştı.Atatürk'ün hayatını sahnede anlattığı 'Kemal' gösterisi için anlaşılan Pınar Ayhan'a o dönem 320 bin TL'lik ödeme yapıldığı ortaya çıkmıştı. 

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 95
  • Ergün ... 10 ay önce Şikayet Et
    Nimet nimettir... gezgin eko normal.9 000 kişi çıkarıp 44 000 kişi alan da bu eko
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 10 ay önce Şikayet Et
    KIÇITAROĞLU nasıl ayağa kalksın ?Herifin,adamın MECALİ KALMADI MECALİ.Çıktı yenildi,çıktı yenildi,yenildi de yenildi.Ayağa kalkmak için YÜZÜ KALMADI YÜZÜ! KIÇITAROĞLU OYNAŞ ARIYORSA AYNAYA BAKSIN AYNAYA.KIÇITAROĞLU seçilemedi seçilseydi şimdi ceza evlerimizin kapılarının BULDOZERLERLE KIRILMIŞ ÖÇVEREN,SELOÇAN SERBESTTİ.Onun yenilgisi var onun için ağa kalkamadı.YAS TUTUYOR YAS!
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    helal olsun başkanıma bidaha başkanlık mı yapacak sanki.
    Cevapla
  • Efsane 10 ay önce Şikayet Et
    Herif haklı dedesi Yunan dansı sever Yunan halkı sabaha kadar şarap içip Dans Eder akşama kadar yatar Buda pontos rumu olduğuna göre Ne bekliyordunuz Ekorotolos dan
    Cevapla
  • Can 10 ay önce Şikayet Et
    Bir başkan ki 920 milyon tanıtım adı altında peşkeş çeksin.Bu parayla en az dört tane 24 derslikli okul yapılırdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı