NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Türkiye'ye gelecek

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine katılmak ve üst düzey görüşmeler gerçekleştirmek üzere yarın Türkiye'ye gelecek.

GİRİŞ 02.06.2023 15:25 GÜNCELLEME 02.06.2023 15:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

NATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg 3-4 Haziran'da Türkiye'ye ziyaret gerçekleştirecek. Stoltenberg ziyareti kapsamında yarın başkent Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine katılacak. Stoltenberg ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan ve üst düzey yetkililerle ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

"Yakın zamanda Ankara'ya gideceğim" demişti

Öte yandan dün Norveç'in başkenti Oslo'da düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları Gayrıresmi Toplantısı öncesi açıklamalarda bulunan Stoltenberg, "İsveç'in NATO üyeliğini mümkün olan en hızlı şekilde nasıl sağlayabileceğimizi görüşmek için yakın zamanda Ankara'ya da gideceğim” ifadelerini kullanmıştı.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    İsveç için geliyor uçakları isteyin
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    İsveç NATO üyeliği hayırlı olsun ne zaman gelse tamam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu