KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Başkent Kulisi'nde

Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar olacak.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Başkent Kulisi'nde
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Başkent Kulisi'nde
GİRİŞ 03.06.2023 03:05 GÜNCELLEME 03.06.2023 03:05

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi, siyaset gündeminde yaşananları, Türkiye’nin iç ve dış meselelerini masaya yatırıyor. Başkent Kulisi bu hafta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ağırlayacak. Ersin Tatar, Mehmet Acet’in hazırladığı ‘Türkiye’deki seçimler Kıbrıs’ta nasıl yankılandı? Erdoğan’ın yeniden seçilmesi Kıbrıs sorununu nasıl etkiler? Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Türkiye ile ilişkileri yeni dönemde nasıl gelişir? Kıbrıslı Türkler geleceğini nerede görüyorlar?’ sorularını canlı yayında Başkent Kulisi’nde yanıtlayacak. 

PAZAR GÜNÜ 11.45'TE KANAL 7'DE

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi Pazar günü, saat 11.45’de Kanal 7 ekranlarında…  

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı