Mersin'de düğünde kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde düğünde iki grup arasında çıkan kavgada İskender Karamık (18) bıçaklanarak öldürüldü, 3 kişi yaralandı.

Mersin'de düğünde kavga: 1 ölü, 3 yaralı
Mersin'de düğünde kavga: 1 ölü, 3 yaralı
GİRİŞ 04.06.2023 12:45 GÜNCELLEME 04.06.2023 12:45

Olay, dün akşam saatlerinde Gürlevik Mahallesi'nde meydana geldi. Okul bahçesinde yapılan düğünde iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada bıçaklanan 4 kişi yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Bozyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan İskender Karamık, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karamık'ın cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Polis, kavgaya karışanları gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü