AFAD'dan Ankara için son dakika uyarısı!

Son dakika haberi... AFAD, Ankara için sel, baskın, yıldırım uyarısı yaptı. Vatandaşlardan risklere karşı tedbirli olunması istendi

GİRİŞ 04.06.2023 15:09 GÜNCELLEME 04.06.2023 15:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Bir haftadır belli aralıklarla etkisini gösteren yağmur Ankara'yı göle çevirdi. Sağanak nedeniyle cadde, sokak ve meydanlarda su birikintileri oluştu, ulaşım aksadı. Sürücüler, suyla kaplanan yollarda güçlükle ilerledi. Bazı araçlar ise yolda kaldı.

AFAD'DAN SON DAKİKA UYARISI!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, "Meteoroloji’den alınan bilgiler ve yapılan son değerlendirmelere göre, bugün Ankara ilimizde yerel gök gürültülü sağanak yağışın aksam saatlerine kadar devam etmesi beklenmektedir." denildi.

AFAD, "Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını; taşkın riskine karşı dere yataklarından uzak durulması gerektiğini önemle hatırlatıyoruz." uyarısında bulundu.

Meteorolojik kaynakların uyarılarını aktaran Ankara Büyükşehir Belediyesi, bugün kent genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu.

ANKARA VALİLİĞİ DE VATANDAŞLARI UYARDI

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Meteoroloji ve Ankara Valiliği'nden alınan verilere göre; 04.06.2023 tarihinde yerel kuvvetli yağışların gerçekleşeceği tahmin edilmektedir. Yağışın olası olumsuzluklarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını rica ederiz."

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • aga 10 ay önce Şikayet Et
    Ankara yı izmir gibi yönetmeyin lütfen..
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bütün yağmur kanalları ağzına kadar dolu tıkanmış gitmiyor.Anlaşılan temizleme yapılmıyor
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    vatandaş tedbirlerini alsın, belediyeden hayır yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat