AFAD'dan Ankara için son dakika uyarısı!
Son dakika haberi... AFAD, Ankara için sel, baskın, yıldırım uyarısı yaptı. Vatandaşlardan risklere karşı tedbirli olunması istendi
SON DAKİKA HABERİ: Bir haftadır belli aralıklarla etkisini gösteren yağmur Ankara'yı göle çevirdi. Sağanak nedeniyle cadde, sokak ve meydanlarda su birikintileri oluştu, ulaşım aksadı. Sürücüler, suyla kaplanan yollarda güçlükle ilerledi. Bazı araçlar ise yolda kaldı.
AFAD'DAN SON DAKİKA UYARISI!
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, "Meteoroloji’den alınan bilgiler ve yapılan son değerlendirmelere göre, bugün Ankara ilimizde yerel gök gürültülü sağanak yağışın aksam saatlerine kadar devam etmesi beklenmektedir." denildi.
AFAD, "Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını; taşkın riskine karşı dere yataklarından uzak durulması gerektiğini önemle hatırlatıyoruz." uyarısında bulundu.
Meteorolojik kaynakların uyarılarını aktaran Ankara Büyükşehir Belediyesi, bugün kent genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu.
ANKARA VALİLİĞİ DE VATANDAŞLARI UYARDI
Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Meteoroloji ve Ankara Valiliği'nden alınan verilere göre; 04.06.2023 tarihinde yerel kuvvetli yağışların gerçekleşeceği tahmin edilmektedir. Yağışın olası olumsuzluklarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını rica ederiz."
-
aga 1 yıl önce Şikayet EtAnkara yı izmir gibi yönetmeyin lütfen..Beğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtBütün yağmur kanalları ağzına kadar dolu tıkanmış gitmiyor.Anlaşılan temizleme yapılmıyorBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet Etvatandaş tedbirlerini alsın, belediyeden hayır yokBeğen Toplam 11 beğeni