Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'ndaki seferlerde aksama yaşandı

Son dakika haberine göre Haliç Köprüsü üzerinde tespit edilen ray çatlağının onarımı nedeniyle M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda seferler aktarmalı olarak gecikmeli yapılıyor.

GİRİŞ 04.06.2023 18:59 GÜNCELLEME 04.06.2023 19:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yaşanan sorun nedeniyle Yenikapı ve Hacıosman yönünden metroya binenler Taksim istasyonunda inmek zorunda kalıyor.

Ters yönden gelecek metroları bekleyenler nedeniyle istasyonda da yoğunluk meydana geldi.

Bazı yolcular, gecikmelere tepki göstererek, arızanın bir an önce giderilmesini istedi.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Haliç Köprüsü üzerindeki bölümünde ray çatlağının tespit edildiği belirtildi.

Çatlağın onarımı tamamlanana kadar seferlerin Taksim istasyonundan aktarmalı "Yenikapı-Taksim, Taksim-Yenikapı-Taksim-Hacıosman, Hacıosman-Taksim" olarak yapıldığı aktarılan açıklamada, "Maç işletmesi nedeniyle Taksim-Seyrantepe arasında aktarmasız ek seferler düzenlenmektedir. Bölgeye intikal eden ekiplerimizin onarımı 30 dakika içinde tamamlamasının ardından normal işletmeye geçilmesi beklenmektedir." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • abdullah 23 10 ay önce Şikayet Et
    kimse şikayet etmesin istanbul halkının %51 memnun ,mecburen çoğunluğa uyacağız. memnun olmayan konyaya gitsin.
    Cevapla
  • Eyya 10 ay önce Şikayet Et
    sen belediyenin parasıyla reklam yap parayı yancı sanatçılara akıt sonra da beni çalıştırmıyorlar de; oh ne ala halen daha oy veriyorlar hayret ediyorum o güzel İstanbulu da İzmir edecekler yazık...
    Cevapla
  • 606060 10 ay önce Şikayet Et
    hiç acımıyorum bunlara memnun olmasalar chp çıkmaz dı seçimde alışamayan da memleketine dönsün bu çileyi çekmek istemeyen
    Cevapla
  • Güzel insan 10 ay önce Şikayet Et
    hala saftrikler ekoyu çalıştırmıyorlar diyorlar ..yobaz olmak böyle bir şey galiba
    Cevapla
  • Ekrem 10 ay önce Şikayet Et
    İstanbul bir ihtimal seneye kurtulabilir ama İzmir'in hâli harab. İnsanlar sürekli çamur içinde yaşıyorlar fakat hayatlarından memnunlar. Dün Afrika ile ilgili bir belgesel vardı televizyonda. Oradaki görüntüler geldi gözümün önüne. Onlar da hayatlarından memnundular.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!