Tokat'ta tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi

Tokat'ta tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi. Kazıyı hafif sıyrıklarla atlatan 14 kişi, devrilen minibüsten kendi imkanları ile çıktı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Tokat'ta tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi
Tokat'ta tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi
GİRİŞ 04.06.2023 19:16 GÜNCELLEME 04.06.2023 19:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza saat 17.00’de Tokat-Turhal karayolunda meydana geldi. Tarım işçilerini taşıyan Kadir Uymaz (59) idaresindeki 60 HP 807 plakalı midibüs, Kat Beldesi Kavşağı'nda kontrolden çıkarak yan devrildi.

Midibüste bulunan 14 kişi yan devrilen araçtan kendi imkanları ile kurtuldu. Kazada yaralanan olmadı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    düz yolda nasil basarmis acaba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi