Eskişehir-Ankara kara yolunda trafik akışında aksama

Ankara'da sağanak nedeniyle yollar göle döndü, sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı. Ankara-Eskişehir kara yolundaki su birikintisi nedeniyle kısa süreli trafiğe kapatıldı.

Eskişehir-Ankara kara yolunda trafik akışında aksama
Eskişehir-Ankara kara yolunda trafik akışında aksama
GİRİŞ 04.06.2023 19:42 GÜNCELLEME 04.06.2023 19:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış nedeniyle Polatlı ilçesine bağlı Poyraz Mahallesi'nde yollar göle döndü.

Ankara-Eskişehir kara yolu, bölgede meydana gelen taşkın sonucu geçici olarak trafiğe kapatıldı ve uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı sürücüler araçlarında mahsur kaldı.

Karayolları ekipleri bölgede çalışma başlattı. Suların çekilmesiyle birlikte Ankara-Eskişehir kara yolu tekrar trafiğe açıldı.

Kontrollü trafik akışı sağlandı

Ankara Valisi Vasip Şahin, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Polatlı ilçemiz Poyraz Mahallesi mevkiinde Eskişehir-Ankara karayolu, yoğun yağış sebebiyle meydana gelen taşkın sonucu kısa süreli olarak kapanmış olup, an itibarıyla her iki yönde de kontrollü olarak trafik akışı sağlanmaktadır" dedi. 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    hiç bişey yapmayıp sadece dikkatli olun diye uyarı yaptıran mansur az kaldı seçime
    Cevapla
  • Nefer 11 ay önce Şikayet Et
    Meteoroloji görevini yapıp uyarılarda bulunmaktadır. Ben de bir haftadır. Belediye başkanlarını çalışma yapmaya davet ediyorum. Kanalizasyon , kanal ve derelerin ıslahı noktasında son kontrollerini yapmaları , yıkılabilecek köprülerin kontrol edilerek güçlendirilmesi gerekmektedir. Doğal afet deyip geçiyoruz. Millet sıkıntıyı çekiyor. Devletin parası , enerjisi boşa gidiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama