İçişleri Bakanı Yerlikaya, AFAD'da afet yönetimi toplantısına katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı'nda deprem bölgelerinde yürütülen çalışmalar başta olmak üzere afet yönetimiyle ilgili konuların ele alındığı toplantıya katıldı.

GİRİŞ 04.06.2023 21:14 GÜNCELLEME 05.06.2023 11:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"AFAD Başkanlığımızda, başta deprem bölgelerinde yürütülen çalışmalar olmak üzere, afet yönetimi ile ilgili ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Bilimin yol göstericiliğinde, el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kardeşlik seferberliğimizle yaralarımızı birlikte saracağız."

 

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Kırkdokuzelli 11 ay önce Şikayet Et
    Benimde kanaatim iç işleri bakanlığının biraz sıkıntılı olacağından yana adalet esnek mesnek söylemlerin makamı değil orası umarım yanılırım.
    Cevapla
  • fuat 11 ay önce Şikayet Et
    Süleyman soylu iç işleri makamını bu zamana kadar en iyi şekilde dolduran ve yöneten bir devlet adamıydı. Taraflı tarafsız herkes bunu kabul eder. Yeni bakana başarılar dilerim. Fakat sayın soylu bu makamın adamıydı
    Cevapla
  • istanbullu 11 ay önce Şikayet Et
    Süleymen Soylu'dan sonra orada bakan değil Sn. Solyu gibi devlet adamı olamazsanız orası çok bol gelir ve işiniz çok zor. Atanmak değil makamı doldurmak gerekir ki bu günler T.C. tarihinin en önemli, en tehlikeli, en dikkatli olunması gerekilen zamanlarıdır... Bunu yakın zaman da anlayacağız anlayacaksınız....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Refah'ı işgal eden İsrail'den skandal savunma: Barış anlaşmasını ihlal etmiyorlarmış!
FIFA'dan Süper Lig ekibine transfer yasağı