Şırnak'tan acı haber: Aracında şehit ettiler!

Şırnak Valiliği, Cizre'de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden güvenlik korucusu Mustafa Erdem ile ilgili yapılan ilk incelemede olayın terör saldırısı olduğunun değerlendirildiğini ve çok yönlü tahkikatın yapıldığını duyurdu.

GİRİŞ 05.06.2023 12:45 GÜNCELLEME 05.06.2023 12:45
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saatlerinde Cizre ilçesi Sur Mahallesi Aydınlık Sokak'ta meydana geldi. Otomobil yangını ihbarına giden itfaiye ekipleri, aracın içerisinde bir kişinin yaralı halde olduğunu fark etti. Otomobilden çıkarılan yaralı erkek, ilk müdahalenin ardından ambulansla Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Yapılan araştırmada ölen kişinin güvenlik korucusu Mustafa Erdem olduğu ve başından silahla vurulduğu belirlendi. Otomobildeki yangın söndürülürken, polis olay yeri incelemesi yaptı. Erdem’in cansız bedeni otopsi için morga götürüldü.

Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Erdem’in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Kumçatı Beldesi Nasırhan Mahallesi’nde toprağa verildi. 



Şırnak Valiliği de konu ile ilgili açıklama yaparak, olayın terör saldırısı olduğunun değerlendirildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, “Cizre ilçesi Sur Mahallesi’nde 04.06.2023 günü saat 21.00 civarında güvenlik korucusu Mustafa Erdem özel aracında silahlı saldırı sonucu öldürülmüştür. İlk belirlemelere göre olayın terör saldırısı olduğu değerlendirilmektedir. Olay ile ilgili çok yönlü tahkikat yapılmaktadır” denildi.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Tuzla 10 ay önce Şikayet Et
    PKK vursa arabayi yakmaz
    Cevapla
  • Kızılelma 10 ay önce Şikayet Et
    Yokyav nereden biliyorsun.o puştlar her itliği yapar
    Cevapla
  • Türkei 10 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin nurlar icinde yat kalanlara rabbim sabirlar versin lanet olsun teröre ve onlari destekleyenlere
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    katil Kemal'in dostlarıdır
    Cevapla
  • TrkGrsn 10 ay önce Şikayet Et
    Devletimiz geregini yapacaktir.Sayin Bakanimiz terör yuvalarinin ve teröre destek verenlerin üstüne Fidan dikecek Fidannn.Güvenlik Koruyucumuza Allah'tan rahmet.Aile ve sevenlerine sabirlar dilerim..
    Cevapla
  • Çankırılı Şeref 10 ay önce Şikayet Et
    Allah sizi kahreylesin mahveylesin PKK HDPve yandaşları CHP ve benzeri katiller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı