Son Dakika: Adana ve Şanlıurfa'da şafak vakti operasyon!

Adana'da uyuşturucu içerikli ilaçların yasa dışı ticaretini yaptığı öne sürülen 12 kişinin yakalanması için şafak vakti operasyon düzenlendi. Şanlıurfa'da da 12 kilogram skunk ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 06.06.2023 09:21 GÜNCELLEME 06.06.2023 17:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, kentte nitelikli dolandırıcılık yaptığı ve uyuşturucu içerikli ilaçların yasa dışı ticaretini yaptığı iddia edilen 12 kişiyi, teknik ve fiziki takip sonucu tespit etti.

Savcılığın şüpheliler hakkında gözaltı kararı vermesinin ardından KOM ekipleri, sabahın ilk saatlerinde operasyon için harekete geçti.

Günün ilk ışıklarıyla 12 adrese eş zamanlı baskın yapan ekipler, hakkında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı. Yakalanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

ŞANLIURFA'DA DA 12 KİLOGRAM SKUK ELE GEÇİRİLDİ!

Şanlıurfa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 12 kilogram skunk ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu kullanımı ve satışıyla mücadele kapsamında şüpheli bir aracı durdurdu.

Araçta yapılan aramada, 12 kilogram skunk ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyete götürüldü.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    güzelim ülkemde güzelim milletin cocuklarını zehirlemeden ne anlıyorsunuz.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Kim devletin malını,ilacını çalıyor ise,insanları dolandırıyor ise Allah belasını versin.Asla bu insan müsveddelerine fırsat verilmemeli...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler