CHP'li başkan Levent Tuncel hayatını kaybetti: Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

Aydın'ın Söke ilçesi Belediye Başkanı Levent Tuncel, bu sabaha karşı İzmir'deki baba evinde hayatını kaybetti. Tuncel, solunum rahatsızlığı nedeniyle ocak ayında hastaneye kaldırılmıştı.

CHP'li başkan Levent Tuncel hayatını kaybetti: Kılıçdaroğlu'ndan açıklama
CHP'li başkan Levent Tuncel hayatını kaybetti: Kılıçdaroğlu'ndan açıklama
GİRİŞ 07.06.2023 08:35 GÜNCELLEME 07.06.2023 12:35
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Aydın'ın Söke ilçesi Belediye Başkanı 63 yaşındaki Levent Tuncel'in, İzmir'deki evinde bu sabaha karşı vefat ettiği açıklandı.

Bir çocuk babası Levent Tuncel, solunum rahatsızlığı nedeniyle ocak ayında hastaneye kaldırılmıştı.

Söke Belediyesi'nin Instagram hesabından yapılan açıklamada, "Bir süredir tedavi gören Belediye Başkanımız Levent Tuncel, sabaha karşı saatlerde evinde hayatını kaybetmiştir. Başımız sağ olsun" denildi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

Tuncel'in ölüm haberi sonrası Twitter hesabından taziye mesajı yayımlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıoçdaroğlu, "Yol arkadaşımız, Söke Belediye Başkanı'mız Levent Tuncel'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Levent Tuncel'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun!" ifadelerini kullandı.

YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NDAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da "Söke Belediye Başkanı'mız Levent Tuncel'in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, "Aydın Söke Belediye Başkanı'mız Levent Tuncel'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Tuncel'e Allah'tan rahmet, sevenleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" diye yazdı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 16
  • Diyarbakırlı 10 ay önce Şikayet Et
    imanlımı imansızmı onu bilmem ama bildiğim birşey varsa İslam düşmanı bir parti safında yer aldığıdır.
    Cevapla
  • defg 10 ay önce Şikayet Et
    cemil bayık taziye mesajı yayınladı. yoldaşın üzülmüş
    Cevapla
  • fetih1453 10 ay önce Şikayet Et
    chp çatısı altında duranlara yazık neden mi islama saldıranların yanında yer alanlar bilsin ki kişi sevdiğiyle beraberdir ...
    Cevapla
  • kontdrakula 10 ay önce Şikayet Et
    chpkk dan bir oy eksildi
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Rabbim hiçbir kuluna rezil bir ömür nasip etmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan son dakika ateşkes açıklaması! Müzakereler sona erdi: Cevabımızı ilettik!
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var