E-Devlet'ten bayram harçlığı başvurusu yapılıyor mu? İçişleri Bakanlığı'ndan çarpıcı açıklama

Bayram harçlığı için 1000 TL ödeme yapılacağı iddiası sonrası binlerce vatandaş konu hakkında araştırma yapmaya başladı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan iddia ile binlerce kişi 'Açık Kapı' ekranından bayram harçlığı için başvuru yollarını arıyor. Peki E-Devlet'ten bayram harçlığı başvurusu yapılıyor mu? İçişleri Bakanlığı'ndan çarpıcı açıklama...

E-Devlet'ten bayram harçlığı başvurusu yapılıyor mu? İçişleri Bakanlığı'ndan çarpıcı açıklama
E-Devlet'ten bayram harçlığı başvurusu yapılıyor mu? İçişleri Bakanlığı'ndan çarpıcı açıklama
GİRİŞ 08.06.2023 09:47 GÜNCELLEME 08.06.2023 09:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılıyor diye araştırma yapılıyor. Binlerce vatandaş İçişleri Bakanlığı bayram harçlığı verecek mi diye sorguluyor. Konu hakkında ortaya atılan iddialar geçen yıl olduğu gibi bu yıl da konuşulmaya başladı. Konu hakkında İçişleri Bakanlığı açıklama yaptı. İşte 1000 TL bayram harçlığı iddiası için detaylar...

E-DEVLET'TEN BAYRAM HARÇLĞI BAŞVURUSU YAPILIYOR MU?

İçişleri Bakanlığı sosyal medyada dolaşan bin TL bayram harçlığı için açıklama yaptı. Twitter üzerinden yapılan açıklamada konunun gayri ciddi paylaşımlar ve videolar olduğuna vurgu yapıldı. İşte İçişleri Bakanlığı tarafından atılan bayram harçlığı mesajı:

"Bazı sosyal medya mecralarında Bakanlığımızca bayram harçlığı dağıtıldığı yönünde gayrı ciddi paylaşımlar ve videolar yayınlanmaktadır.

Bakanlığımız e-başvuru sistemi vatandaşlarımıza başvurusu ile ilgili belgeleri sistem üzerinden elektronik ortamda da gönderme imkânı sunan son derece önemli hizmettir.

Bakanlığımızca e- başvuru ya da açık kapı uygulamamız üzerinden bayram harçlığı ödemesi yapılması kesinlikle söz konusu değildir."

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Gözlemlerime dayanarak söylüyorum. Bu hükümetin aleyhinde çalışanlar, nerede yardım hizmeti var, nereden avanta para alacaklar dertleri güçleri bu. Devlet bize bakacak, fikirleri bu. Evde bakım parası alanlar yeniden ve sık sık denetlensin. Kimse hak hukuk düşünmüyor. Avanta para peşindeler. Devletimizin yardım ve hizmeti kötüye kullanılmama lı.
    Cevapla
  • Serdar 10 ay önce Şikayet Et
    Elestiriyorsunuz ama solugu burdan almissiniz
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 10 ay önce Şikayet Et
    Hazırcılığa alışmış, aklı midesinde toplum böyle abuk subuk mesajlara inanmazda ne yapar. Titreyin ve kendinize gelin "bedava peynir fare kapanında olur" anlayın artık...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı