ATA AÖF sonuçları açıklandı! ATA AÖF final sınavı sonuçları görüntüleme ekranı

ATA AÖF sınav sonuçları erişime açıldı. Atatürk Üniversitesi bahar dönemi final sınavları 1-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. Online olarak yapılan ATA AÖF sınav sonuçları 9 Haziran tarihinde erişime açıldı. Peki ATA AÖF sınav sonuçları nasıl görüntülenir? İşte ATA AÖF sınav sonuçları görüntüleme ekranı...

ATA AÖF sonuçları açıklandı! ATA AÖF final sınavı sonuçları görüntüleme ekranı
ATA AÖF sonuçları açıklandı! ATA AÖF final sınavı sonuçları görüntüleme ekranı
GİRİŞ 09.06.2023 10:57 GÜNCELLEME 09.06.2023 10:57

ATA AÖF final sınavı sonuçları açıklandı. Binlerce ATA AÖF öğrencisinin online olarak katıldığı bahar dönemi final sınavları 1-7 Haziran tarihlerinde saat 09.00-23.00 arasında yapıldı. 9 Haziran 2023 tarihinde ATA AÖF sınav sonuçları erişime açıldı. Peki ATA AÖF sınav sonuçları nasıl görüntülenir? İşte ATA AÖF sınav sonuçları görüntüleme ekranı...

ATA AÖF SONUÇLARI AÇIKLANDI

ATA AÖF final sınavı sonuçları Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından erişime açıldı.  Yapılan açıklamada şu sözcükler kullanıldı:

Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca Yarıyıl Sonu (Final) Sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan “Soru İtiraz” ve “Sonuç İtiraz” butonlarını tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarınızı 11 Haziran 2023 Pazar günü saat 22.00’a kadar bize iletebilirsiniz.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

ATA AÖF sınav sonuçlarını görüntülemek için öğrenciler obs.atauni.edu.tr adresine giriş yapmalıdır. T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile sisteme giriş yapıldıktan sonra sınavlar sekmesinden alınan puanlar görüntülenmektedir.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVLARI NE ZAMAN?

ATA AÖF bütünleme sınav tarihleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. ATA AÖF bütünleme sınav tarihleri kesinleştiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!