Merdan Yanardağ, Baykar'a karşı kaybettiği davayı ikinci kez kaybetti

Her fırsatta SİHA'ları hedef alan muhalif gazeteci Merdan Yanardağ, Baykar'ın açtığı davayı kaybetmişti. Kaybettiği davayı üst mahkemeye taşıyan Yanardağ, ikinci kez kaybetti.

GİRİŞ 08.06.2023 01:38 GÜNCELLEME 08.06.2023 02:01
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

Tüm dünyanın adından övgüyle bahsettiği, yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Türk SİHA'ları hedef alan Tele-1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Selçuk Bayraktar tarafından açılan davayı kaybetti. 

CEZASI ARTTI

15 bin TL tazminat parası ödemeye mahkum edilen Yanardağ, davayı üst mahkemeye taşıdı. Cezayı az bulan üst mahkeme, Yanardağ'ın 30 bin TL ödemesine karar verdi.

MİLLETİN AKLIYLA DALGA GEÇTİ

SİHA'lar hakkında "Gerçek değil oyuncak uçak" diyerek adeta milletin aklıyla dalga geçmesi sonrası gündeme gelen Yanardağ, 2019 yılında yaptıkları bir haber yüzünden kendilerine açılan manevi tazminat davasını kaybettiklerini açıklamıştı.

YARGIYI TEHDİT ETMİŞTİ

Mahkeme kararını, 'dehşet verici ve inanılmaz bir ceza' olarak tanımlayan Yanardağ, "Biz bunu not ettik unutmayacağız ve yakanızı da bırakmayacağız. Bu devran değişecek biz bunu unutmayacağız. Bunu bir yere not edin." diye konuşmuştu.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 138
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Hâlâ bu adamı dolandırıyorsunuz ya helal olsun. Alın içeri 5 yıl sorgusuz sualsiz . Vatan hainliği başlangıcıyla devam etsin gitsin mahkemesi.
    Cevapla
  • Karanlık Kemal 10 ay önce Şikayet Et
    Merdan miletinp düşmanı. Millet düşmanı onun evlâdı Selçuk ada düşman. 30 bin nedir? 30 milyon ceza olmalı. HDP buna bu davranışı için 1 milyon çerez parası verir. Merdan 970 bin kârda. Fazlası da vardır yani. Çikolata, gofret kutuları takibe alınsın. Tele 1 tam kapsamlı sabah baskın, tüm cihazlar ve personel acil operasyon gerekli. Bağlantıları ortaya dökülmeli.
    Cevapla
  • Bayram 10 ay önce Şikayet Et
    Nasıl bı zihniyet anlamıyorum bı bitmediniz gitti be. Tazminat az bile olmuş kesecekler 5 10 milyon ceza bak bı daha yiyor mu böyle saçma sapan konuşmaya bunların bu yalanlardan yuzude kizarmiyor gerçi bunlarda ne yüz var ne astar o da ayrı bi konu
    Cevapla
  • Eko 10 ay önce Şikayet Et
    Bencede unutmazsa iyi olur.saçma sapan konuşmaz ,insanların aklıyla dalga geçmez
    Cevapla
  • Camal 10 ay önce Şikayet Et
    Merdan yanardağ abi ahalisi vatandaşlıktan atılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada
FIFA'dan Süper Lig ekibine transfer yasağı