Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: EGM 2023 Yılı Atama işlemleri sonuçlandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü 2023 yılı atama ve yer değiştirme işlemlerinin sonuçlandığını açıkladı.

Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: EGM 2023 Yılı Atama işlemleri sonuçlandı
Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: EGM 2023 Yılı Atama işlemleri sonuçlandı
GİRİŞ 08.06.2023 18:35 GÜNCELLEME 08.06.2023 19:59
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü 2023 yılı atama ve yer değiştirme işlemlerinin sonuçlandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Emniyet Genel Müdürlüğümüzce 2023 yılı Genel Atama çalışmaları çerçevesinde; 28.062 kahraman polisimizin atama ve yer değiştirme işlemleri, personelimizin moral ve motivasyonunu artıracak tüm detaylar düşünülerek sonuçlandı. Emniyet Teşkilatımızda verimliliğin ve personel memnuniyetinin sağlanmasına yönelik, bu yılki genel atamalarda polislerimizin % 82’si birinci ve ikinci tercihlerine atandılar. Nisan ayından bu yana, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilimizde yakınlarını kaybeden ya da depremden etkilenen yaklaşık 10.000 polisimizin de tayini tercihleri doğrultusunda yapılmış, boşalan yerlere yeni atamalar gerçekleştirilmiştir.

2023 yılı genel atamaları, ülkemiz ve milletimiz ile halkımızın huzur ve güvenliğinin teminatı, kahraman emniyet teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • abdullah 10 ay önce Şikayet Et
    hayatında hiç tayin görmemiş doğuya gitmemiş vatan hainleri çok bu memlekette
    Cevapla
  • AKINCI 10 ay önce Şikayet Et
    İkinci şark neden kaldırılmadı? Ne faydası var eziyetten başka?
    Cevapla
  • Celal 10 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
  • misafir 000 10 ay önce Şikayet Et
    ikinci doğusu çıktığı halde hâlâ iki yıldır gitmeyenler ne olacak bazılarının aileleri bölünmüşken bazıları aynı sehirdeler maddi manevi yorulanların cocuklarinin yüzünü güldüremeyenlerin ahı ne olacak
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    tüm memurlar jandarma gibi tayin olsun, 7/24 çalışsın 4 doğu görsün ve aynı maaşı alsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek