Ankara Karadeniz'e mi taşındı? İşte o etkileyici manzaralar...

Yaklaşık 1 aydır aralıksız devam eden yağışlar, bitki örtüsü bozkır olan Ankara'da Karadeniz şehirlerini andıran görüntülere neden oldu. Yeşeren çayırların ormanlarla bütünleştiği alanların etkileyici görüntüsü, havadan görüntülendi.

GİRİŞ 08.06.2023 20:10 GÜNCELLEME 08.06.2023 20:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ankara, mayıs ayı boyunca ve haziran ayının ilk haftasında aralıksız devam eden yağışlarla yeşile büründü. Zaman zaman sel felaketlerine de yol açan sağanakla kente su veren barajlar geçen yılki seviyenin üstüne çıkarken doğa da canlandı.

Ankara'nın dağları ve tepeleri yeşilin her tonuyla tanışırken uzun süre sonra yüzünü gösteren güneş, Karadeniz Bölgesi'ni aratmayan yeşil örtüyü gözler önüne serdi.

Çankaya ilçesindeki Yeşilkent Mahallesi'nde akasya ve çam ağaçları ile buluşan çayırlar tabloluk manzaralara neden oldu.

Bozkır olarak bilinen kentte yeşeren çayırların ormanlarla bütünleştiği alanlar ve oluşan çiçek tarlalarının etkileyici görüntüsü, dronla havadan görüntülendi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ferdi 10 ay önce Şikayet Et
    İklim neden degisti ozon tabakasindaki delik kapatila bilfimi havadan atilan kursun tozu tebeşir tozu ve ormanlarin yakilmasinin nedeni ne insanoglundan gizlenen saklanan bir suru sey var hepsininde farkindayiz mal degiliz
    Cevapla
  • Gülser köktürk 10 ay önce Şikayet Et
    Şükürler olsun Allahı ma iklim değişti ama yinede yağış ne kadar şükür dilesek az
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    iklimler değişti.. eskiden bol yağış alan ülkelerde kuraklık baş gösterirken kurak geçen ülkelere aşırı yağmur yağdı.
    Cevapla
  • Türkei 10 ay önce Şikayet Et
    Cok sükür Rabbime
    Cevapla
  • Abdullah 10 ay önce Şikayet Et
    Elhamdülillahirabbilalemin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?