İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 5 ölü, 5 yaralı

Burdur'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

GİRİŞ 09.06.2023 20:30 GÜNCELLEME 09.06.2023 20:35
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Kaza, Burdur-Karamanlı yolu Hacılar mevkiinde yaşandı. 16 AAN 582 otomobil sürücüsü kontrolü kaybedip karşı şeride geçerek 15 AAK 125 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.



Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirirken, 2’si ağır 5 kişi de yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 73
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Yazık oldu çoğu dikkatsizlik ve aşırı hız kurala uymayan sürücü belgesi derhâl iptal edilmelidir insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı çok güzel yollarımız var gerçekten mükemmel yapılmış ama araca binerken lütfen havalara girip şımarmiyalım hepsi yüce ALLAH ın nimetidir bunu yüce Rabbim nasip etti diye mütevazi ve dikkatli olalım başkaların hakına girmeye başkasını üzmeye kimsenin hakkı
    Cevapla
  • Vatan 10 ay önce Şikayet Et
    Rabbim vefat edenlere rahmet etsin yaralilara acil sifalar versin. Genelleme yapmıyorum ama bazı araba markalarına binenler tüm yolları kendilerinin sanıyor maalesef buna otobanlarda dahil.
    Cevapla
  • Sed 10 ay önce Şikayet Et
    Alman markali araba sahipleri. De iste kardesim, sen yazmaya cekinsen bile bariz bir sekilde ortada. Her sabah is trafiginde sahit oluyorum bu rezillige. Trafik kurallar, sol serit kullanma haklari, sinyal vermeme, umurunda degil milletin cogunlugunda. Hakkimi helal etmiyorum.
    Cevapla
  • Bedri 10 ay önce Şikayet Et
    Sol seride düğün konvoyu gibi dizilip 70 le giden birde elinde telefonla görüşüp kendinden baskasi umurunda olmayan aymazlar millet sizin pesinizden saatlerce gitmek zorunda mi mecbur birakiyorsunuz sagli sollu gecislere olan bu yaziktir olenlere Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    hayatlar bu kadar ucuzmu niye dikkat edilmiyo
    Cevapla
  • Eskipazar 10 ay önce Şikayet Et
    Demek ki daha çok oto yol.Bu trafik teröristlerine araç kullanmak yasaklanmalı.Resmen cinayettir bu.Hiç suçu olmayanlar terki diyar yaptı.Burada tabii ki kader de var ama sebep olma ön planda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık