Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Bir şehidimiz var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, deprem bölgesi Hatay'da geçici olarak görev yapan Komiser Yardımcısı Selim Sarıkaya'nın şehit olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 10.06.2023 10:37 GÜNCELLEME 12.06.2023 10:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Geçici olarak deprem bölgesi Hatay’da görev yapan Komiser Yardımcımız Selim Sarıkaya şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet; acılı ailesine, yakınlarına ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Kahraman polisimizin makamı âli olsun." açıklamasıyla acı haberi duyurdu. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 9
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    şehadet sebebide yazılaydı iyiydi. Allah rahmet eylesin mekanı cennet, makamı ali olsun inşallah.
    Cevapla
  • ulucak 2 yıl önce Şikayet Et
    neden şehit olmuştur -kazamıdır terör müdüt -adli veya narkotik operasyon sürecindemidir
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Şehidimiz terör saldırısında mı şehit oldu. Belirtilmemiş. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabır diliyorum.
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FETÖ soruşturmada gözaltına alınan 95 şüpheliden 65'i tutuklandı
Müslümanları diri diri yaktılar! Bölgeden korkunç görüntüler geliyor