Gazeteci Bahar Feyzan, Kılıçdaroğlu'nu AK Partililere havale etti: Nükteli açıklama

Muhalif gazeteci Bahar Feyzan, Kılıçdaroğlu'nun, "Vatandaşlarım söylesin, Kılıçdaroğlu'nun ne eksiği var" açıklamasıyla ilgili dikkati çeken bir yorum yaptı.

GİRİŞ 10.06.2023 15:54 GÜNCELLEME 11.06.2023 09:57
Bu Habere 347 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Sözcü TV'de katıldığı programda seçim yenilgilerini kabul etmeyip, "Ben bütün vatandaşlarıma söylemek isterim. AK Partililer dahil. Kılıçdarolu çalıştı mı çalışmadı mı? Kılıçdaroğlu'nun ne eksiği var?" ifadelerini kullandı. 

"AK PARTİLİLER HELE BİR EL ATIN"

Gazeteci Bahar Feyzan, Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri üzerine, "AK Partililer varsa izleyen söyleyin. Bizim söylememizden daha önemli galiba sizin demeniz" dedi. 

Feyzan'ın ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını gülerek karşıladığı görüldü. 

Bahar Feyzan ayrıca sosyal medyadan, "AK Partililer hele bir gelin bir el atın" paylaşımı yaptı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 347
  • YILMAZ 10 ay önce Şikayet Et
    CHP li gazeteci Bahar Feyzan hanım KK'yı fena tiye almış derim. Ancak bu sizin sorununz, bizi kendi aranızdaki meselelere karıştırıp sorularınızla meşgul etmeyin deriz. Bu adamcağız CHP yi sıfırlamadan gitmez diyoruz ve sadece size acıyoruz o kadar.
    Cevapla
  • Ramazan 10 ay önce Şikayet Et
    İnandırıcılık, samimiyet irfan, hikmet Bilhassa gözlerinde ışıltı görünmüyor?
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Kılıçtaroglu yapıcı değil yıkıcı. Kılıctaroglu terör seviciler.Siyasetle alakası olmayan palavrası.Bundan lider olmaz kumaşı zayıf.
    Cevapla
  • Halil Üstündağ 10 ay önce Şikayet Et
    Âyinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz. / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde. (Ziya Paşa) Sayın Kemal Bey büyük başarı kazanmıştır. CHP'nin oylarını yüzde 23'ten 25'e çıkarmıştır. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının küçümsenmemesini diliyoruz.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 10 ay önce Şikayet Et
    Evet bir Ak Partili olarak sayın Kılıçdaroğlu’nu çok başarılı buluyorum. Kimse eline su dökemez. Özellikle yalan dolan işlerinde. Bence parti içerisinde bir numara sayın genel başkanım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'