Cumhuriyet Gazetesi'nden skandal manşet! Okulda cuma namazı kılınmasını hedef aldılar

Seçim sonrası Cumhuriyet Gazetesi'nin İslam karşıtlığını dışa vurdu. Muhalefete yakınlığıyla bilinen gazete, İstanbul Bahçelievler'deki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda cuma namazını kılınmasını 'gerici' diye başlık atarak hedef aldı.

Cumhuriyet Gazetesi'nden skandal manşet! Okulda cuma namazı kılınmasını hedef aldılar
Cumhuriyet Gazetesi'nden skandal manşet! Okulda cuma namazı kılınmasını hedef aldılar
GİRİŞ 10.06.2023 22:09 GÜNCELLEME 10.06.2023 22:28
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Seçim öncesi Müslümanların oyunu almak için takiyye yapan Cumhuriyet gazetesi maskesini indirdi. 

Geçmişinde, keçisi çalınan imamı “İmam keçi çaldı” diye haberleştiren, 28 Şubat sürecinde iktidara ve mütedeyyin kesime kurşun gibi manşetler atarak darbenin zeminini oluşturan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (s.a.v.) hakaret edilen Charlie Hebdo karikatürlerini yayınlayan Cumhuriyet gazetesi, bir İslam karşıtı yayın daha yaptı.

SKANDAL MANŞET: EĞİTİMDE GERİCİ UYGULAMALARA BİR YENİSİ EKLENDİ

Muhalefete yakınlığıyla bilinen ve İslam karşıtlığını dışa vuran gazete, İstanbul Bahçelievler'deki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda cuma namazını kılınmasından rahatsız olarak "Eğitimde gerici uygulamalara bir yenisi eklendi: Okul salonunda cuma namazı!" şeklinde manşet attı.

BAZI İSİMLERDEN KONUYLA İLGİLİ GÖRÜŞ ALDI

Cumhuriyet gazetesinin haberinde, cuma namazı kılınmasını hedef göstermesinin yanı sıra Eğitim Sen İstanbul 1 No’lu Şube Yürütme Kurulu Üyesi Turan Fırat'tan da cuma namazı karşıtı görüş alarak haberinde geniş yer verdi.

UĞUR DÜNDAR'IN CUMA NAMAZI DÜŞMANLIĞINI HATIRLATTI

Cumhuriyet'in haber CHP yandaşı Uğur Dündar'ın cuma namazı kılan öğrencileri fişleyen haberini hatırlattı. Müslümanların dini inancı gereği kıldığı Cuma namazını suç unsuru gibi gösteren Uğur Dündar ve Star TV, "Yaklaşık 50 çocuk Cuma namazı kılıyor" diyerek sunmuştu. Haber görüntülerinin arka planına ise gerilim müziği konulmuştu. 

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 109
  • Bulut 10 ay önce Şikayet Et
    Bu gazete yazı yazanların alayını bu ülkeden defolup gitsin yoksa milletin gazabı kötü olur
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    ne var bunda ibadetini yapmak istiyorsa yapabilir bence doğal
    Cevapla
  • eksper 10 ay önce Şikayet Et
    Okulda Cuma namazı kılınmasına müseade eden ve kıldıranı imtihan etmek lazım. Okulda Cuma namazı olur mu diye.Cuma namazının sahih olması için namaz içinde ve dışında 6 şartın yerine gelmesi lazım. Bu şartlar yerine gelmezse Cuma namazı olmaz. Bu hareketi yapan kesin provakatördür..
    Cevapla
  • Bozkurt 10 ay önce Şikayet Et
    Kapatın
    Cevapla
  • metin 10 ay önce Şikayet Et
    gazetenin sattığı kaç adet. muhatap almaya değmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı