ABD'den LGBT terörüne bir destek daha! ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda skandal görüntü

ABD'nin İstanbul'da yer alan Başkonsolosluk binasına LGBT'yi simgeleyen gökkuşağı bayrağı asıldı. ABD, Ankara'daki Büyükelçilik binasına da LGBT bayrağı asmıştı.

GİRİŞ 11.06.2023 02:27 GÜNCELLEME 11.06.2023 09:32
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

ABD'de son dönemde sosyal medya platformlarının da büyük katkısıyla giderek yayılan sapkın LGBT örgütü gençleri zehirleme çalışmalarına devam ediyor. Cinsiyetsiz bir dünya oluşturmayı hedefleyen bu sapkın örgüte karşı aileler çocuklarını korumak için çok sayıda yol deniyor.

Küresel güçler tarafından normalleştirilmeye ve yaygınlaştırılmaya çalışılan LGBT terörü sürüyor. Sağlıklı bir aile yapısını tehdit eden LGBT sapkınlığının destekçisi ABD, İstanbul'daki Başkonsolosluk binasından bir skandala imza attı.

ABD Büyükelçiliğinden skandal hareket: LGBT bayrağı astılar!ABD Büyükelçiliğinden skandal hareket: LGBT bayrağı astılar!

İSTANBUL'DA SKANDAL GÖRÜNTÜ

ABD İstanbul Başkonsolosluğu, LGBT terörünü simgeleyen bayrakları binaya astı. LGBT sapkınlığına açıkça destek veren ABD'liler, görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

ABD Hava Kuvvetleri'nden LGBT terörüne selam!ABD Hava Kuvvetleri'nden LGBT terörüne selam!

ABD'DEN LGBT TERÖRÜNE TAM DESTEK

LGBT terörünü insan hakları ve temel özgürlük gibi sözlerle tanımlayan ABD İstanbul Başkonsolosluğu, resmi Twitter adresinden yaptığı paylaşımda sapkın akıma verdikleri desteğin süreceğini kaydetti.

BÜYÜKELÇİLİK BİNASINA DA ASMIŞLARDI

Öte yandan, ABD'nin Ankara'da bulunan Büyükelçilik binasına da LGBT bayrağı asılmış ve o görüntülere tepki yağmıştı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 192
  • Lanetolsun 10 ay önce Şikayet Et
    Daha ne beklenir ki; general olan lezbiyende var, ulaştırma bakanı olan geyde var, internette araştırmak bedava
    Cevapla
  • Tosya 10 ay önce Şikayet Et
    Adamlar biz oyuz diyor bunların kanında var
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Batı, Amerika demokrasiyi bunlar için icat etmiş olmalı. Hayırlı düzgün işleri kalmadı. Emperyalizm sömürgecilik, gıda terörü, lgbt, vekalet savaşları, vs. Hepsinin adına demokrasi diyorlar.
    Cevapla
  • VtndşSelim 10 ay önce Şikayet Et
    Bu ahlaksızlık zihniyeti dünyaya yaymaya çalışıyorlar lakin dindar, maneviyatı güçlü ülkeler yüzünden başarılı olamıyorlar. Şu an abd, Avrupa, İngiltere ve diğer kefere devletlerde bu çalışmalar yok. Çünkü proje gerçekleşmiş ve tam tersi kurtarma projesi devreye alınmış. Şimdi kendi ülkelerinden ettikleri tecrübe ile bizleri kendilerine benzetmeye çalışıyorlar. Lakin başaramayacaklar.
    Cevapla
  • Davetçi 10 ay önce Şikayet Et
    Yani bir kanun çikarmak bu kadar zor. İdam istedikleri gibi . önüme getirsinler imzalayım misali peh peh peh
    Cevapla
  • osman 10 ay önce Şikayet Et
    özellikle İslam ülkelerinin erkeklerini askere gidemeyecek vatan savunamayacak duruma getirmek için bu lgbt saçmalığı ile planlarını devam ettirmeye çalışıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin