CHP'li İBB'nin resmi hesabından skandal paylaşım!

Ankara'dan sonra CHP'li İBB, resmi hesaplarını trol hesabı gibi kullanmaya başladı. İBB'nin resmi hesabından fondaş Halk TV'nin, bakanlık tarafından yalanlanan asılsız paylaşımının retweet edilen tweet, gelen tepkiler sonrası silindi.

GİRİŞ 11.06.2023 06:11 GÜNCELLEME 11.06.2023 09:30
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, resmi hesaplarını trol hesabı gibi kullanmaya başladı.

ASILSIZ HABERİ PAYLAŞTILAR

İBB'nin resmi hesabından fondaş Halk TV'nin, bakanlık tarafından yalanlanan asılsız paylaşımının RT yapıldığı tweet, gelen tepkiler sonrası silindi.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YALANLAMA GELMİŞTİ

Eskişehir ve İzmir'de Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullara 'manevi danışman' adı altında imam atandığı yönündeki iddialarına İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yalanlama gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde de Mansur Yavaş yönetimindeki CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya ekibi, trol hesaptan yapacağı paylaşımı resmi hesaptan yaptı. Hatanın fark edilmesinin ardından paylaşım apar topar silinmişti.

CHP'Lİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN TROL EKİBİ KENDİNİ ELE VERDİ

Mansur Yavaş yönetimindeki CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya ekibi, trol hesaptan yapacağı paylaşımı resmi hesaptan yaptı. Hatanın fark edilmesinin ardından paylaşım apar topar silindi.

Geçtimiz günlerde Ankaralılar sağanak yağışın izlerini silmeye çalışırken, Mansur Yavaş yönetimindeki CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal bir paylaşım geldi.

Yavaş'ın sosyal medya ekibi, trol hesaptan yapacağı paylaşımı yanlışlıkla ABB kurumsal hesabından yaptı.

Yapılan paylaşım kısa sürede dikkat çekti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 90
  • Yunus Colak 10 ay önce Şikayet Et
    Imamlarimiz hakkinda böyle haber yapanlarin öldüklerinde kesinlikle Cenazelerini Imamlar ne yikasinlar nede Cenaze Namazlarini kildirsinlar böylelerine yani yasarken Seriati Istemeyip karsi gelenlere öldüklerinde kesinlikle Seri hükümler Uygulanmasin ayrica Bizim Hocalarimiz Sadece Camilerde degil Yasamin her alaninda olsunlar Olmalikarda
    Cevapla
  • Murat 10 ay önce Şikayet Et
    imamoglu görevini yap!!!!Kanalisasyon sebekesini temizle, cöpler kaldir. isini yap isini
    Cevapla
  • Qwerty 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlar kimin eserleri acaba. Belliki yanlış yerde yaşıyorlar.
    Cevapla
  • Türk 10 ay önce Şikayet Et
    Münafıkların bunlardan ders alması lazım.
    Cevapla
  • Salim 10 ay önce Şikayet Et
    Metro istanbul sen işini yap
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!