Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olacak! Azerbaycan'da Sinan Oğan sürprizi

2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alan Sinan Oğan'ın, yarınki Azerbaycan ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik edeceği belirtiliyor.

GİRİŞ 12.06.2023 16:36 GÜNCELLEME 12.06.2023 16:48
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

14 Mayıs seçimlerinde kazananın çıkmamasının ardından gözler 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçimlerine ve bu seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alan Sinan Oğan'a çevrilmişti. 2. tur seçimlerinin sonrasında Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen zafer kutlamalarında da boy gösteren Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın stratejik ziyaretine katılacağı belirtiliyor. 

AZERBAYCAN'DA YANINDA OLACAK

Edinilen bilgiye göre Oğan, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakü ziyaretinde kendisine eşlik edecek. 1992-2000 yılları arasında Azerbaycan'da Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı Türk Dünyası İşletme Fakültesi'nde Dekan Vekilliği ve Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Oğan'ın iki ülke arasında gerçekleşecek heyetler arası görüşmelerde yer alması bekleniyor.

"Azerbaycan'da Ekonomik ve Mali Sektörün Yapısal Analizi" başlıklı tez ile yüksek lisansını tamamlayan, Azerbaycan'ın bağımsızlığı sonrasında bir süre Elçibey'in Cumhurbaşkanlığı ofisinde çalışan Oğan; 1992 ile 2000 yılları arasında Azerbaycan'da Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı Türk Dünyası İşletme Fakültesi'nde Dekan Vekilliği ve Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Aynı dönem TİKA Azerbaycan temsilciliği görevini de eş zamanlı yürüttü.
 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 72
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Fetö "misafir misafiri sevmez" noktasından vurdu. Bu söylem Sinan Oğan'a yakışmıyor. Türk kendine sığınanı horlamaz. Dışarı atmaz. Ekonomisi süratle büyüyen devletler göç almaya mecburdur. Almanya'da Türkler çıksa ekonomi felç olur. Bazı geri zekalı Almanlar Türkleri atmaya çalışıyordu. Ne oldu?. Burası Anadolu toprağı, İsveç Norveç değil. 40. paralel ipek yolu. Yarısı göçmen.
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Ekonomisi süratle büyüyen devletleri göç almaya mecburdur. Almanya'da Türkler çıksa ekonomi felç olur. Bazı geri zekalı Almanlar Türkleri atmaya çalışıyordu. Ne oldu?. Burası Anadolu toprağı, İsveç Norveç değil. 40. paralel ipek yolu. Yarısı göçmen. Fetö "misafir misafiri sevmez" anlayışından vurdu. Bu söylem Sinan Oğan'a yakışmıyor. Türk kendine sığınanı horlamaz. Dışarı atmaz.
    Cevapla
  • emre19 10 ay önce Şikayet Et
    Vatanı milleti için, ufacık bir katkısı olandan Allah razı olsun.ser ittifakinin arzulari kursaklarında kaldığına göre,yaptığı taktir edilir.
    Cevapla
  • Vatan aşığı 10 ay önce Şikayet Et
    Sinan meral ümit özdağ çok tehlikeli insanlar.. Bunların mit tarafından güdülmesi LAZIM.
    Cevapla
  • Osmanli 10 ay önce Şikayet Et
    Sinan ogan kendine yer aramasina gerek yok , bu millet böyle vatanseverleri unutmayacak unutmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek sürüsü Kocaeli'de yavru köpeği canlı canlı yedi
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti