TRT tarih verdi! Merakla beklenen iki dizi izleyiciyle buluşuyor!

TRT 1'in merakla beklenen yeni dizilerinden "Kendi Düşen Ağlamaz" ile "Benim Güzel Ailem" izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İşte iki dizinin yayınlanacağı tarih...

TRT tarih verdi! Merakla beklenen iki dizi izleyiciyle buluşuyor!
TRT tarih verdi! Merakla beklenen iki dizi izleyiciyle buluşuyor!
GİRİŞ 12.06.2023 19:50 GÜNCELLEME 12.06.2023 19:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT'den yapılan açıklamaya göre, kadrosunda Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Berat Yenilmez, Hivda Zizan Alp, Yonca Şahinbaş, Serhan Onat, Sema Çeyrekbaşı,Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı'nın yer aldığı "Kendi Düşen Ağlamaz", 22 Haziran akşamı yayımlanacak.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak ile İnci Balabanoğlu'nun üstlendiği dizi, Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlandı.

Senaryosunu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı'nın birlikte kaleme aldığı "Kendi Düşen Ağlamaz", babasının yeniden evlenmesine engel olmak için ani bir kararla onun onaylamayacağı bir genç ile nikah masasına oturmaya karar veren Alize'nin hikayesini ekrana taşıyacak.

- "Benim Güzel Ailem", 21 Haziran'da TRT 1'de başlayacak

Dayanışma ve bağlılıkla dolu geniş bir aile hikayesini ele alan "Benim Güzel Ailem" dizisi, 21 Haziran akşamı saat 20.00'de TRT 1'de seyircilerle buluşacak.

Yönetmen koltuğuna Sadullah Celen'in oturduğu, senaryosunu ise Baykut Badem'in kaleme aldığı dizide, Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Meltem Pamirtan, Serra Pirinç, Münire Apaydın, Ebrar Karabakan, Emre Akkuş, Toprak Can Adıgüzel, Tolga Ortancıl, Mina Sinenden, Ahmet Hakan Ünal ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu rol alıyor.

Dizi, hikayesinde üç farklı kuşağı bir araya getirerek, geçmişin değerlerini ve yeninin değişen taleplerini bir araya getiriyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ercan Ozturk 10 ay önce Şikayet Et
    Gezide en ön safta olan oyunculara TRT de yer vermek hangi kriptonun aklı.Alay mi ediyorsunuz milletle.
    Cevapla
  • Ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    Bekliyoruz:)))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!