Türkiye, Finlandiya, İsveç ve NATO arasındaki kritik toplantının tarihi belli oldu

Türkiye, Finlandiya, İsveç ve NATO heyetlerinin yer alacağı, üçlü mutabakat uyarınca tesis edilen Daimi Ortak Mekanizma'nın dördüncü toplantısı 14 Haziran Çarşamba günü saat 09.00’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak.

Türkiye, Finlandiya, İsveç ve NATO arasındaki kritik toplantının tarihi belli oldu
Türkiye, Finlandiya, İsveç ve NATO arasındaki kritik toplantının tarihi belli oldu
GİRİŞ 12.06.2023 21:52 GÜNCELLEME 12.06.2023 22:02
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Türkiye, Finlandiya, İsveç ve NATO heyetlerinin yer alacağı, Üçlü Mutabakat uyarınca tesis edilen Daimi Ortak Mekanizma'nın dördüncü toplantısı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç'ın ev sahipliğinde, 14 Haziran 2023'te gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye, Finlandiya, İsveç ve NATO heyetlerinin yer alacağı, üçlü mutabakat uyarınca tesis edilen Daimi Ortak Mekanizma’nın dördüncü toplantısı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç’ın ev sahipliğinde 14 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 09.00’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecektir.

Toplantıya NATO heyeti başkanı olarak NATO Genel Sekreter Kabine Şefi Stian Jenssen, İsveç heyeti başkanı olarak İsveç Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Büyükelçi Jan Knutsson ve Finlandiya heyet başkanı olarak da Finlandiya Dışişleri Bakanlığı Daimi Devlet Sekreteri Jukka Salovaara katılacaktır."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • avni 10 ay önce Şikayet Et
    türkiyenin ekonomik durumunu tüm dünya görüyor, o yüzden bu tür durumlarda dik duruş sergileyemeceğini herkes görüyor, az biraz daha ekonomi açısından sıkıştırsalar, naneyi yiyeceğimizin farkındalar, o yüzden artık bu tür mevzulardan türkiyenin lehine birşey çıkacağından fazla ümitlenmeyin. önümüzdeki 3-5 yıl türkiyeden taviz koparma yılları olacak.
    Cevapla
  • Maalesef: 10 ay önce Şikayet Et
    Papazı verdiğimiz gün bitti o şarkı...
    Cevapla
  • Çok önemli çok: 10 ay önce Şikayet Et
    Birşey vermeden almayı bilen ABD, biz değiliz. Senelerce "bak ermeni iddialarını kabul ederiz haa" diyerek ne tavizler kopardılar bizden. Bir kere dik durabilsek. Birşey yapamazlar da, anlamak kimileri için zaman alıyor. Papazı verdiğimiz gün kaybettik o duruşu.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    istediğini alamicaz ama paşa paşa kabul ettiricekler bu hep böle olmuştur
    Cevapla
  • adem 10 ay önce Şikayet Et
    kötümü sende zil takıp oynarsın. artık amacın neyse
    Cevapla
  • SIRTO33 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlar Hazırlık yapıyor görmüyormusunuz???? Bütün Hiristiyan Ülkeleri Türkiyeye karşı alıyorlar...Türkiyeye karşı birlik olacaklar....
    Cevapla
  • hüseyin 10 ay önce Şikayet Et
    tarih boyunca hep birlik olmadılar mı. kaç haçlı seferi yaptılar. hepsinde Allahın yardımıyla hezimeti yaşadılar. biz imanımızla kararlı olursak aynı hezimeti yaşamaya devam edeceklerdir hiç şüpheniz olmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi