Üç buçuk saat sürmüştü! Ekrem İmamoğlu - Özgür Özel görüşmesinin detayları

Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu arasındaki görüşmeye dair önemli bilgiler aktardı.

Üç buçuk saat sürmüştü! Ekrem İmamoğlu - Özgür Özel görüşmesinin detayları
Üç buçuk saat sürmüştü! Ekrem İmamoğlu - Özgür Özel görüşmesinin detayları
GİRİŞ 14.06.2023 10:37 GÜNCELLEME 14.06.2023 10:38

CHP TBMM Grup Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 30 Mayıs tarihinde Beşiktaş'ta bir otelde buluşup görüştükleri ortaya çıkmıştı. Bu görüşmenin ardından iki ismin Etiler'de bir restoranda yaklaşık üç buçuk saat yemek yediği de öğrenildi. Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin'in bugün yayınlanan yazısına göre İmamoğlu-Özel görüşmesinde CHP'nin geleceği de masaya yatırıldı. 

İMAMOĞLU BİRÇOK İSİMLE GÖRÜŞÜYOR

Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, bugün yayınlanan yazısında Ekrem İmamoğlu'nun söz konusu görüşmeyi doğruladığını söyledi. İmamoğlu'nun görüşmeye dair açıklama yaptığını da kaydeden Erkin şu ifadeleri kullandı:

"28 Mayıs seçiminin ardından isimleri genel başkanlık için geçen İmamoğlu ve Özel'in iki buluşmada ne konuştukları önemli. İmamoğlu da dün yazımı doğruladı ve şu cümleleri kurdu: Sadece Özgür Özel değil, Engin Altay, Engin Özkoç... Partide, Selin Sayek Hanım, partide aklınıza gelen herkesle o günden bugüne görüştüm. Hala da görüşüyorum. Dün bile görüştüğüm partinin yöneticileri var. Sadece merkez yöneticileri değil, il yöneticileri, il başkanları, milletvekilleri, parti meclis üyeleri var. Zaten görüşüyordum, şimdi daha yoğun görüşüyorum. Çünkü ne demek istediğimi, fikirlerimi, düşüncelerimi, kamuoyuna açık olmayacak kısmıyla da, parti içi, aile içi görüşlerimi onlarla paylaşıyorum.""

KAYNAK: HABER7
Bekir Sıtkı Şirin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bekir Sıtkı Şirin
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Antony Blinken'a büyük şok! Canlı yayında haykırdı: Gazze kasabı
Kurbanlıklarda fiyatlar değişti