Eda Ece'nin depremzedeleri aşağılayıcı sözlerine AK Partili Dağ'dan çok sert tepki

Katıldığı ödül gecesinde depremzedelerin oy tercihlerine yönelik çirkin açıklamalarda bulunan oyuncu Eda Ece'ye bir tepki de AK Parti'li Hamza Dağ'dan geldi: Zehir memba zihninizi ve aynı zehri saçan dilinizi milletimizden uzak tutun.

GİRİŞ 14.06.2023 14:46 GÜNCELLEME 14.06.2023 15:29
Bu Habere 204 Yorum Yapılmış

"Asrın felaketini" yaşayan deprem bölgesindeki insanların 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde tercihlerini AK Parti ve Erdoğan yönünde kullanmasının ardından topluma tepeden bakan CHP zihniyetinin depremzedelere olan nefreti devam ediyor.

EDA ECE DE İNSANLARI AŞAĞILADI

"ELLE Style Awards 2023 x M.A.C" isimli ödül töreninde “Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse” deyip kahkahalar atan Eda Ece'ye tepki yağdı. 

Hamza Dağ kimdir ve aslen nerelidir? Asıl mesleği ne? Hamza Dağ kimdir ve aslen nerelidir? Asıl mesleği ne?

AK PARTİLİ DAĞ: MİLLETI “SATILIK” GÖRMEKTİR

AK Partili Hamza Dağ büyük acı çekmiş Anadolu insanına tepeden bakan zihniyeti "Milletin derdini ve talebini bilmeden “Benim gibi oy versin” beklentisiyle yardım etmek; zihninde milleti “Satılık” görmektir." sözleriyle eleştirdi.

İşte Dağ'ın o paylaşımı;

Bir şekilde ünlenmiş ve şahsi kalitesini sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısıyla eşdeğer gören kişilerin yaptığı bazı açıklamalar, maalesef bilinçaltlarında topluma nasıl baktıklarını ortaya çıkarmaya devam ediyor.

ZEHİRLİ AKLIN TEZAHÜRÜ

“Deprem bölgesine biz yardım ettik ama sandıktan çıkan sonuca göre anlıyoruz ki onlar başkaları yardım etti sanmışlar” minvalinde yapılan seviyesiz ve nefret arka planlı açıklama, zehirli bir aklın tezahürüdür.

Şehirler yıkılmış, yürekler parçalanmış ve göz pınarları kurumuşken verilen mücadeleyi görmezden gelmek, milletin derdini ve talebini bilmeden “Benim gibi oy versin” beklentisiyle yardım etmek; zihninde milleti “Satılık” görmektir. 

"ASIL SATILIK OLAN OYUNCULUĞUN"

“Satılık” olan, eline ödül tutuşturulunca ne yapacağını şaşırıp millete saldıranların “Oyunculuğudur”. 

Sonucu kabullenin, zehir memba zihninizi ve aynı zehri saçan dilinizi milletimizden uzak tutun. Devletimiz her bir kurumuyla yaraları sarmaya, ihya ve inşa sürecini yürütmeye devam ediyor.

Siz gölge etmeyin başka ihsan istemez.

MUHALİF İSİMLER DE TEPKİ GÖSTERDİ

İsmail Saymaz: Densiz; bıktık artık bu zevzekliklerden!

Gazeteci İsmail Saymaz, oyuncu Eda Ece'nin ödül aldığı bir törende yaptığı konuşmasında depremzedelere ilişkin gündem olan sözlerine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Saymaz, “Densiz bir oyuncu çıkıyor, ‘Yılın Kapak Kızı’ adlı abuk sabuk ödül töreninde sözü hiçbir ilgisi yokken depremzedelere yapılan yardımlara ve oy tercihlerine getirip insanımızı aşağılıyor. Sonra bu tüm muhalefete mal ediliyor. Bıktık artık bu zevzekliklerden” diye yazdı.

İsmail Küçükkaya: Hiç olmazsa susun

Eda Ece isimli oyuncunun ödül töreninde depremzedeler hakkında yaptığı skandal açıklamaya gazeteci İsmail Küçükkaya da sert tepki gösterdi. Küçükkaya, "Deprem bölgesine yaşananları anlamadan oradaki travmayı anlamadan ileri geri yorumlar yerli yersiz analizler hiç komik olmayan espriler... Hiç olmazsa susun kardeşim, susun!" ifadelerini kullandı.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 204
  • Ertuğrul 10 ay önce Şikayet Et
    Satılık kendileri olunca herkesi her şeyi satılık gören zihniyetden ne şeref ne haysiyet ne vicdan beklenir.
    Cevapla
  • isot 10 ay önce Şikayet Et
    bunlarda güzel ülkemde sanatçı diye değer görüyor ya daha ne diyeyim bunlar müsvette inş bu seviyesiz insan tarih olacak
    Cevapla
  • Özcan 10 ay önce Şikayet Et
    Türk milleti seni nasıl sevdiyse silmesini bilir sende olursun bir depremzede ozaman anlarsın depremzedenin halinden
    Cevapla
  • DELİ 10 ay önce Şikayet Et
    Affedersiniz de siz Anadolu irfanını bilemezsiniz sizin paranız hayra nasip olmaz eğer hayır olsaydı unuturdunuz .
    Cevapla
  • Eyya 10 ay önce Şikayet Et
    birde zıttırik bir ödül almış sözde oyuncu ne ödülü belli değil. Baktıki kimse duymayacak bilmeyecek en iyisi ben hemen depremzedeler üzerinden bir algı yapayım o zaman herkes görür ödül aldığımı. reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerekten; lakin yanlış bir yerden girdin densiz kadın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta'dan önemli açıklamalar...
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..