Şehit Fethi Sekin’in kardeşi: Kimlerin emeği varsa ellerinden, ayaklarından öpüyorum

Fethi Sekin’in şehit olduğu saldırının emrini veren PKK'lı teröristin imhası sonrası Fikriye Sekin, "Yüreğimize az da olsa su serpildi. Polislerimizin, askerlerimizin ve kimlerin emeği varsa ellerinden, ayaklarından öpüyorum" dedi.

GİRİŞ 14.06.2023 19:14 GÜNCELLEME 14.06.2023 19:16
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), 2017’de polis memuru Fethi Sekin’in şehit olduğu İzmir Adliyesi'ndeki saldırının talimatını veren PKK/KCK’nın sözde özel güç sorumlularından "Alişer Çiya" kod adlı terörist Abdulkahar Karasaç’ı Irak’ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi. Haberi duyan şehit Sekin’in kardeşi Fikriye Sekin, duygu dolu anlar yaşadı. Yüreklerine az da olsa su serpildiğini dile getiren Sekin, emeği geçen herkese teşekkür etti.

"POLİSLERİMİZİN, ASKERLERİMİZİN VE KİMLERİN EMEĞİ VARSA ELLERİNDEN, AYAKLARINDAN ÖPÜYORUM"

Sevinç ile hüznün karışık olduğunu aktaran Fikriye Sekin, "Şu an iki duyguyu yaşıyorum. Belki dışarıdaki insanlara yıllar geçmiş gibi görünüyor ama bize olay sanki 5 dakika önce oldu gibi geliyor. Bu intikamın alınmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Çünkü onlar bu işe gerçekten yürekleri, canlarını, zamanlarını ve her şeylerini feda ettiler. Bize bu güzel haberi verdikleri için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere önceki dönem İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve tüm emeği geçen polislerimizden, askerlerimizden Allah razı olsun. Madem onlar bize o gün bu acıyı yaşattılar, bugün yüz mislini, hatta misilsiz bir acı yaşıyorlar. Bu sadece dünyada görülen kısmı. İnşallah cehennemin en kötü yerinde hayatları boyunca kalacaklar. Onlar cehennemde can çekişecekler. Bu durum bizi çok sevindiriyor. Olayın failleri ilk öldürüldü, birkaç yıl sonra bombayı dış ülkeden buraya getiren yakalandı. O da bizi çok mutlu etmişti. Ama bugün asıl emri verenin öldürüldüğünü öğrendik. Belki Fethi ağabeyim geri gelmeyecek ama yüreğimize az da olsa su serpti. Aslında duygu durumum çok karışık. Sevinç, hüzün her şey bir arada. Polislerimizin, askerlerimizin ve kimlerin emeği varsa ellerinden, ayaklarından öpüyorum. Ayaklarına taş değmesin” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Özgür biri 10 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin intikamın alındı inşallah tüm terörist ve destekçileri tamamen geberir giderler bu ülkede Ömer halisdemirler ve feti sekinler herdaim vardır onlar ölmedi diridirler .
    Cevapla
  • net 10 ay önce Şikayet Et
    gerçek süper kahraman görmek istiyorlarsa bu milletin evlatlarına baksınlar. Allah şehitlerimizden gazilerimizden onların ailelerinden razı olsun.
    Cevapla
  • misafir1 10 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun Milli istihbarat teşkilatından.
    Cevapla
  • 58 sivaslı 10 ay önce Şikayet Et
    Bizde sizin ellerinizden öperiz ablam
    Cevapla
  • Turgut Öztan 10 ay önce Şikayet Et
    Allah'a hamd olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada
FIFA'dan Süper Lig ekibine transfer yasağı