Ödülünü LGBT'lilere ithaf etmişti! Melike Şahin'e büyük şok

Bursa Büyükşehir Belediyesi, El dergisinin düzenlediği Style 2023 Ödülünü kazanarak bu ödülü LGBT'lilere ithaf eden Melike Şahin'in 22 Temmuz'daki konserini iptal etti.

Ödülünü LGBT'lilere ithaf etmişti! Melike Şahin'e büyük şok
Ödülünü LGBT'lilere ithaf etmişti! Melike Şahin'e büyük şok
GİRİŞ 14.06.2023 20:12 GÜNCELLEME 14.06.2023 20:12
Bu Habere 137 Yorum Yapılmış

Son dönemde bazı sanatçıların ödül törenlerinde yaptığı konuşmalar tartışılmaya devam ediliyor. El dergisinin düzenlediği Style 2023 Ödülünü kazanan Melike Şahin'in de bu kapsamda yerini alan isimlerden biri oldu. Şahin, törende aldığı ödülünü LGBT'lilere ithaf etti. Şahin törende yaptığı konuşmada "Bütün kız kardeşlerim, bütün lubunyalar incinmiş her yerimizi şefkatle sarmalayacak güce sahibiz bunu biliyorum ve ödülümü hak ettiğimiz dik gülüşlere ve ödediğimiz bedellere adıyorum" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARIN TALEBİNE YANIT GELDİ

Şahin'in ödülünü LGBT'lilere ithaf etmesi gündem olurken, skandala tepki gösteren vatandaşlar sosyal medya hesaplarından Şahin'in belediyeler kapsamında düzenlenen konserlerinin iptal edilmesini talep etti. Vatandaşların bu talebine ilk yanıt Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. 


MELİKE ŞAHİN'İN BURSA KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Bursa'da 61. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında 22 Temmuz Cumartesi günü Kültürpark'ta konser verecek olan şarkıcı Melike Şahin'in konseri iptal edildi. Twitter hesabından açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi "61. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında 22 Temmuz'daki Melike Şahin konseri iptal edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur." dedi. Belediyeden yapılan bu açıklamayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Retweetledi. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 137
  • Diva yorgun 4 ay önce Şikayet Et
    Şarkını sana hediye eden Mabel eski ödülünü sattı ama sen aldın. O zaman sen de sat
    Cevapla
  • Galler 10 ay önce Şikayet Et
    Matiz olmuş bu mabel ilhamı nereden aldığını söyledi şuursuzca, Peki seyirciye neoluyo, onlar da ilhamımı aldı, kalıpta nerelerine koyacaklar. Yazık yaa, toplumun temeli sarsılıyor ahlaki değerler elden gidiyor, acil önlem alınmalı.
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    İsveç kaç dolara satın aldı değerlerinizi bunuda söyleyin .satilmislar güruhu
    Cevapla
  • Alo 10 ay önce Şikayet Et
    Her şehrin foseptik alanı içinde yaptırın konserleri yapacaklarsa.yer sıkıntısı cekmezler hem.
    Cevapla
  • emins 10 ay önce Şikayet Et
    ithaf etmeseydi...devamke
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu