Kayıp 12 yaşındaki Abdülbaki ahırda asılı bulundu!

Şanlıurfa'da, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Abdülbaki D. (12), ahırda asılı halde bulundu.

Kayıp 12 yaşındaki Abdülbaki ahırda asılı bulundu!
Kayıp 12 yaşındaki Abdülbaki ahırda asılı bulundu!
GİRİŞ 15.06.2023 17:04 GÜNCELLEME 15.06.2023 17:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çocuğun zorla kursa gönderilmesi üzerine ihtihar ettiği ileri sürülürken, Şanlıurfa Valiliği olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Ceylanpınar ilçesinde yaşayan ailesi tarafından, Eyyübiye ilçesi Beşat Mahallesi'nde dini eğitim verilen özel bir kursa yollandığı belirtilen Abdülbaki D.'den, salı günü haber alamayan yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Başlatılan aramalarda dün, Abdülbaki D., eğitim gördüğü yerin yakınındaki Beşat Mahallesi'ndeki bir ahırda asılı halde bulundu. Çocuğun cenazesi, otopsisinin ardından yakınları tarafından toprağa verildi.



Güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"İlimiz Eyyübiye ilçesi Beşat İncirli Mahallesi'nde A.D. adında bir çocuğumuz kendisini asmak suretiyle intihar etmiştir. Olayın vuku bulduğu andan itibaren kolluk kuvvetlerimiz olayın aydınlatılması için sahada tüm ekiplerimizle birlikte hassas şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca; olayın tüm detayları ile aydınlatılması için Valiliğimiz tarafından idari soruşturma, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından da adli soruşturma başlatılmıştır. Süreç hakkında adli işlemler, hassasiyetle yürütülmektedir. Çocuğumuza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."

Öte yandan intihar eden çocuğun kursa gitmek istememesine rağmen ailesinin zorlamasıyla 1 yıldır eğitim gördüğü iddiasının da araştırıldığı bildirildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Sezgin 10 ay önce Şikayet Et
    Çocuklar kendilerini asarak intihar etmezler onu biri öldürdü ama olaya sahip çıkanların pkk ve chp organları olması beni düşündürüyor aileye Allah sabır versin pkk bence sanlıurfaya operasyon çekiyor
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bu çocuk öldürülmüş bu çocuk intihar edebilecek kendini asabilecek kapasitede olamaz
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    insan her duyduğuna inanmamasi lazım
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 10 ay önce Şikayet Et
    İslama ve dini eğitime çamur atmak için laik yobazlara fırsat doğdu desenize
    Cevapla
  • Bekleniyoruz 10 ay önce Şikayet Et
    Ölüm sokakta, trafikte, camide, parkta, evde ahırda v.elhasıl her yerde bizi bekliyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi