LGBT propagandasına geçit yok! Melike Şahin ve Mabel Matiz'e peş peşe kötü haber

El dergisinin düzenlediği törende aldıkları ödülleri LGBT'lilere ithaf eden Melike Şahin ve Mabel Matiz'in bir konserleri daha iptal edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi iki ismin Haziran ayındaki konserlerinin iptal edildiğini duyurdu.

GİRİŞ 17.06.2023 14:04 GÜNCELLEME 17.06.2023 14:57
Bu Habere 232 Yorum Yapılmış

El dergisinin düzenlediği Style 2023 töreninde ödül alan ve aldığı ödülü LGBT'lilere ithaf eden Melike Şahin ve Mabel Matiz'in bazı konserleri iptal edilmişti. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 22 Temmuz'daki konseri iptal edilen Şahin ve Matiz'e bir kötü haber de Denizli'den kötü haber geldi. 

DENİZLİ KONSERİ DE İPTAL EDİLDİ

Melike Şahin ve Mabel Matiz'in skandalına tepki gösteren vatandaşlar bu şarkıcıların konserlerinin iptal edilmesini talep etmişti. Bursa'dan sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi de bugün bir açıklama yaparak örnek davranış sergiledi. Vatandaşların çağrılarına cevap veren Denizli Büyükşehir Belediyesi 19 ve 30 Haziran'da kentte özel bir şirket tarafından yapılacak olan Mabel Matiz ve Melike Şahin konserlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Kamuoyuna duyurumuzdur…
19 ve 30 Haziran tarihlerinde Açık Hava Tiyatrosu’nda özel bir şirket tarafından yapılacak olan Mabel Matiz ve Melike Şahin konserleri iptal edilmiştir.


NE DEMİŞLERDİ?

Elle Style Awards Ödül Töreni'nde ödül alan Mabel Matiz LGBT propagandası yaparak "Ödülümü varlıklarını korkusuzca haykırmaya devam eden ve bu anlamda cesaretleriyle bana her zaman çok büyük ilham olan, Türkiyeli LGBTİ+'lara armağan ediyorum." demişti.


Melike Şahin ise  "Bütün kız kardeşlerim, bütün lubunyalar incinmiş her yerimizi şefkatle sarmalayacak güce sahibiz bunu biliyorum ve ödülümü hak ettiğimiz dik gülüşlere ve ödediğimiz bedellere adıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Ödülünü LGBT'lilere ithaf etmişti! Melike Şahin'e büyük şokÖdülünü LGBT'lilere ithaf etmişti! Melike Şahin'e büyük şok

 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 232
  • ASİLBEY@06ÇUBUK 10 ay önce Şikayet Et
    İnsanlığın yüz karası bu sapkınlara ve sapkınlara destek veren sözde sanatçı bozuntularına gerekli ders her yerde verilmeli. Batıda ahlak,evlilik,kültür diye bir şey kalmadı aynı duruma düşürecekleri ülkelerde her türlü desteği,etkinliği sanatçı bozuntularına yaptırıyorlar.
    Cevapla
  • ferdi 10 ay önce Şikayet Et
    Belediyeler bu konser teröründen kurtulamadı
    Cevapla
  • Ali Akıncı 10 ay önce Şikayet Et
    Hiç kimse sormuyor Mabel Matiz konserin geçmişi ve lgbt ilgili şarkı sözleri biliniyor.Ve bu kişi Denizli belediyesince konser düzenlemek için organizasyon yapılıyor.Tepki olunca iptal ediliyor.
    Cevapla
  • abdullah 10 ay önce Şikayet Et
    bu zihniyete göz açtırmamak lazım. çocuklarımızı bu sapkınların elinden korumalıyız.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Lgbt leri hepsini bir şehire toplasınlar bakalım kaç sene yaşayabilecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?