8 aylık bebeğini yıkarken kalbine yenik düştü

Denizli’de matematik öğretmenliği yapan 32 yaşındaki kadın, 8 ay önce dünyaya getirdiği bebeğini banyoda yıkarken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

8 aylık bebeğini yıkarken kalbine yenik düştü
8 aylık bebeğini yıkarken kalbine yenik düştü
GİRİŞ 18.06.2023 08:31 GÜNCELLEME 18.06.2023 08:31
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’ndeki 1903 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Özel bir okulda matematik öğretmenliği yapan Nazlı Nalcı Çaray (32), 8 ay önce dünya getirdiği bebeğini banyoda yıkarken fenalaştı. Çaray’ın yere düşmesi sonrası bebeğin uzun süre ağlaması binada bulunan komşuları şüphelendirdi. Babanın da anneye ulaşamaması üzerine yapılan ihbarla ekipler bölgeye sevk edildi. Eve giren ekipler, ağlama sesinin geldiği banyoya yöneldi. Kilitli banyonun kapısını açan ekipler, anneyi yerde hareketsiz gördü. Yapılan incelemede annenin hayatını kaybettiği belirlendi.



Evde, olay yeri inceleme ekibinin işlemlerinin tamamlaması ile anne Çaray’ın cenazesi incelenmek üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı. 8 aylık bebeğin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Annenin kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği şüphesi üzerine durulduğu olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    çok üzüldüm rabbim mekanını cennet eylesin eşine bebegine sevdiklerine yardm etsin inşallah
    Cevapla
  • zafer gülten 10 ay önce Şikayet Et
    tuhaf,gencecik kadın durup dururken neden kalp krizi geçiriyor,baypaslı yakınım var,70 yaşında o bile kendini zorlasa,hafif iş yapsa kriz geçirmiyor. insanın aklına kötü şeyler geliyor böyle olunca,bebeğin babası kim,çocuk günah çocuğumu,kadını kocasımı öldürdü filan.
    Cevapla
  • meraci83 10 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Masum yavrusunun akıbeti hayır olsun inşallah!
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Allah rahnet eylesin
    Cevapla
  • KaRaHaN 10 ay önce Şikayet Et
    Allah rehmet eylesin.Aklıma takılan şey evde yanlız çocuğunu yıkayan bir anne neden banyonun kapısını kilitler.O bana biraz düşündürücü geldi.Gördüğümüz,duyduğumuz olaylardan dolayı insanın aklına herşey geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler