Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cudi Dağı Üs Bölgesi'ndeki askerlere hitap etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cudi Dağı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Halit Özçelik Üs Bölgesi'nde görevli jandarmalara telefonda hitap ederek, "Rabbim yar ve yardımcımız olsun, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın" dedi.

GİRİŞ 18.06.2023 22:49 GÜNCELLEME 18.06.2023 22:49
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak ziyareti kapsamında Irak sınırının sıfır noktasındaki Cudi Dağı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Halit Özçelik Üs Bölgesi'nde askerlerle bir araya geldi.

Üs bölgesindeki askerlerle bir süre sohbet eden Yerlikaya, telefonda görüştüğü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Babalar Günü'nü tüm personel adına kutladı.

"BÜTÜN KARDEŞLERİMİZİ GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM"

Yerlikaya'nın telefonundan hitap ettiği personele teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cudi'de, Gabar'da sizler bizim her an iftihar vesilemiz oldunuz. Bu vesileyle şahsım ve milletim adına bütün kardeşlerimizi gözlerinden öpüyorum. Terörle mücadelemizde sizlerin duruşu inşallah bu milletin huzuru ve refahı olacaktır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum." diye konuştu.

Bakan Yerlikaya'ya, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş da eşlik etti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • murat 10 ay önce Şikayet Et
    Sarı torbalar bol olsun İNŞALLAH
    Cevapla
  • Asa 10 ay önce Şikayet Et
    Cûdî gabar temiz ama lgbt bunlardan daha tehlikeli asıl bunları sarı torbalara koymalı
    Cevapla
  • xyzt 10 ay önce Şikayet Et
    valla asil sizi sari torbalara koymali kinadiginiz herseyin kaynagi bizzatihi sizsiniz! Allahin laneti sizin gibi münafiklarin üzerine olsun--LGBT ile tayyonun dernegi KADEM i birlikte yazin tayyibin kiziyla lgbtnin ayni yere bagli oldugunu görürüsünüz!
    Cevapla
  • Türk 10 ay önce Şikayet Et
    Bu Cudi ve gabarı yıllarca Teröristler le doldurdular.. Şimdi Gabar da petrol fışkırıyo.. Yakında Cudi de eşşek mağralarında da petrol çıkarılır Allah ın izniyle..
    Cevapla
  • necmettin 10 ay önce Şikayet Et
    bütün şehidlerimizin ruhu şad olsun nur içinde yatsınlar
    Cevapla
  • sami 10 ay önce Şikayet Et
    Allah birliğimizi daim etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...