Asgari ücret açıklamasında ortam bir anda gerildi: Gelme lan bir daha

DİSK'in Beşiktaş'taki binasındaki asgari ücret açıklamasında, DİSK yöneticisi, basın mensubuna "fotoğraf çektiği" gerekçesiyle tepki gösterince tartışma çıktı.

GİRİŞ 19.06.2023 18:39 GÜNCELLEME 19.06.2023 18:39
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ikinci toplantısının ardından basın açıklaması düzenledi.

Gerçekleştirilen basın açıklamasında gazeteciler hazır bulundu. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu açıklama yaptığı sırada gazetecilerden biri, görüntü almak istedi.

GAZETECİYE KIZINCA TEPKİYLE KARŞILANDI

O esnada DİSK Tekstil İş Genel Başkanı Kazım Doğan, fotoğraf çekmek isteyen gazeteciye kızdı. Doğan gazetecinin fotoğraf çekmesine kızınca, toplantı sonunda tepkiyle karşılaştı.

Toplantı sonunda ikili arasında başlayan tartışmayla ortam alevlendi. Gazeteci, "Benden ne istiyorsunuz beyefendi. Siz işçilere de böyle mi yapıyorsunuz? Böyle mi savunuyorsunuz haklarını? Çekmemizi istemiyorsunuz niye bizi çağırıyorsunuz, ayıp değil mi canlı yayında böyle yapıyorsunuz?" dedi.

"GELME LAN BİR DAHA"

DİSK Tekstil İş Genel Başkanı Kazım Doğan, bir anda gazeteciye, "Konuşma fazla, gelme lan bir daha." şeklinde cevap verdi.

Doğan'ın bu ifadeleri, basın açıklamasının düzenlendiği salonda bulunan gazetecilerin tepkisini çekti.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 113
  • kaf.kum.Çıksın 10 ay önce Şikayet Et
    Evet valla zaten bir işe yaradıkları yok Bence hepsi lağv olsunlar.bizim oyumuz ve aidatlarmızla ama bize hiç bir faydaları olmadan geçinip gidiyorlar.
    Cevapla
  • Hüseyin şef 10 ay önce Şikayet Et
    Bu sendikalar kendilerini bir halt sanıyorlar hemde işçimizin sırtına yük Bu hiyerarşik düzen bozulma li
    Cevapla
  • Altay 10 ay önce Şikayet Et
    Sendika yöneticileri yıllardır işçilerin üzerinde trilyonları kazandılar. Büyüdüler büyüdüler ama adam olamadılar. İşçilerin kanını emen kene gibiler. Yararı olmayan daha çok zararı olan insancıklar.
    Cevapla
  • yorum 10 ay önce Şikayet Et
    koltuk sahibi olanların hepsi aynı hepsinin yüzünde maske kimine işçi dostu deriz , kimine ümmetin dostu ama hiçbiri gerçekten halkı düşünmüyor...
    Cevapla
  • Hakikî türk 10 ay önce Şikayet Et
    Bütünsendikalar üyeliklerine AYDAT olarak görür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli bakandan esir takası olrusa hükümeti devirme tehdidi
İslam Memiş altın için uyardı: Her şey değişecek!