AK Parti'de yeni atamalar! Yeni Genel Başkanvekili belli oldu

Son dakika haberi... AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı görevine getirildi.

AK Parti'de yeni atamalar! Yeni Genel Başkanvekili belli oldu
AK Parti'de yeni atamalar! Yeni Genel Başkanvekili belli oldu
GİRİŞ 19.06.2023 18:29 GÜNCELLEME 19.06.2023 21:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Merkez Yönetim Kurulunda (MYK) boş kalan 3 koltuk için yeni isimler belirlendi.

Buna göre, Efkan Ala AK Parti Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.

Yusuf Ziya Yılmaz, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirilirken Fatma Betül Sayan Kaya ve Kasım Gülpınar da Genel Başkan Danışmanı oldu.

Efkan Ala

Zafer Sırakaya

Mehmet Ali Zengin

Yusuf Ziya Yılmaz

Fatma Betül Sayan Kaya

Kasım Gülpınar

 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Gerçekçi 10 ay önce Şikayet Et
    Efkan ala Peygamber efendimize hakaret etmiş iftira atmış birisi yahu bu adamı nasıl tekrar görev veremek odullendirirsiniz yazıklar olsun. Yazıklar olsun .yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Kenan 3 ay önce Şikayet Et
    Bu nerden çıktı? Nerenizden ne üfüreceğinizi bilmiyorsunuz. Galiba biz Fetöyü fazla hafife alıyoruz. Adamlar her yerde. Ben Fetöcüyüm diyemeyeceğine göre, Tayyip Erdoğan'nın yanında en sağlam kim duruyorsa O'na saldırıyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    tebrikler başarılarınızın devamını diliyorum yakışıyor sizlere elhamdülillah tebrikler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik