Ambulans otomobile çarptı, 3 sağlıkçı yaralandı

Çorum'da ambulansın otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 sağlık memuru yaralandı.

Ambulans otomobile çarptı, 3 sağlıkçı yaralandı
Ambulans otomobile çarptı, 3 sağlıkçı yaralandı
GİRİŞ 20.06.2023 03:05 GÜNCELLEME 20.06.2023 03:05

Kaza, Çorum - İskilip kara yolu 6. kilometrede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kara yolu üzerinde yakıtı biten 06 CRS 071 plakalı otomobile, Fatih U. idaresindeki 06 ACB 407 plakalı ambulans arkadan çarptı. İhbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada ambulans şoförü Fatih U. ve sağlık memurları Selin D. ve Yasemin K. yaralandı. Meslektaşları tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan sağlıkçılar ambulansla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Prof. Dr. Okan Tüysüz'den büyük deprem uyarısı: Dört kent sıralandı!
Erdoğan: ABD'nin Kongresi'nde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi