İneğe içki şişesinde sıvı veren şahıs yakalandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde kurbanlık çiftliğinde bir ineğe içki içirdiği iddia edilen ancak ilaç verdiğini iddia eden şahıs yakalandı.

GİRİŞ 20.06.2023 12:56 GÜNCELLEME 20.06.2023 13:05
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Mersin'in Tarsus ilçesinde kurbanlık çiftliğinde bir ineğe içki içirdiği iddia edilen ancak ilaç verdiğini iddia eden şahıs yakalandı 4 bin 554 lira para cezası kesildi. Ayrıca şahsın, uyuşturucu madde bulundurmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası hükümlüsü olduğu için gözaltına alındığı bildirildi.

 

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    1 yıl 8 ay hapis cezası hükümlüsü... Ama dışarda geziyor
    Cevapla
  • yozgatli 10 ay önce Şikayet Et
    ne günlere kaldik ya Rabbi
    Cevapla
  • İmansizlar 10 ay önce Şikayet Et
    Cehape Zihniyeti
    Cevapla
  • Rizeli53 10 ay önce Şikayet Et
    O kişiye inekten özür dilemesi için bir ay boyunca ahırda yatma ve yemeğini orda yeme vede ordan hiç bir şekilde çıkmama cezası verilmelidir.
    Cevapla
  • VatandaŞ 10 ay önce Şikayet Et
    İlaç verdiyse hastadır,kaldı ki veterinersiz olmaz o iş. İÇKİ verdiyse ohaaaa ohaaaa ohaaaa. Bir daha hayvan satışı asla yapamasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da selin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
Hiçbirinin haberi yok! Gençlere 'önden kredi'