Ümraniye’de otomobile silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı!

Ümraniye’de seyir halindeki otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, otomobile çok sayıda kurşun isabet ederken, kaçmaya çalışan araç sürücüsü kaza yaptı.

Ümraniye’de otomobile silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı!
Ümraniye’de otomobile silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı!
GİRİŞ 20.06.2023 15:37 GÜNCELLEME 20.06.2023 15:48

İstanbul Ümraniye'de gerçekleşen olay, Ümraniye Şerifali Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde 13.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, seyir halindeki 34 GOC 453 plakalı otomobili takip eden başka bir otomobildeki kimliği henüz belirsiz şahıslar, silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda otomobile çok sayıda kurşun isabet ederken, araç sürücüsü saldırganlardan kaçmak için girdiği Şerifali Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda kaza yaptı. Kazanın ardından araçtan inerek kaçmaya çalışan sürücüyü yakalayan saldırganlar, kafasına tabanca kabzası ile vurarak adamı yaraladı.

Yaralı, ambulans ile bölgedeki hastaneye kaldırıldı. Kaza yapan otomobil ise polis ekiplerinin çalışmalarının ardından çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

“DİĞER ARAÇTAN KUCAĞINDA ÇOCUK OLAN BİRİ İNDİR" 

Olaya tanık olan Emrah Fırat, “Biz içeride oturuyorduk, bir ses duyduk ve camdan bakınca beyaz aracın karşı yola fırladığını gördük. Birisinin de aşağı doğru ateş ederek gittiğini gördük. Diğer arabadan kucağında çocuk olan bir kadın indi, beyaz araçtan çıkan birisini görmedik. Silah sesleri fazlalaşınca biz de korktuk ve içeri kaçtık. Dışarı çıktığımızda ise kimse yoktu” dedi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı