Gaziantep'te Kukla Operasyonu!

Gaziantep'te, silah imalatı ve ticareti yapanlara yönelik düzenlenen 'Kukla Operasyonu'nda 8 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. Baskınlarda çok sayıda ruhsatsız silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

Gaziantep'te Kukla Operasyonu!
Gaziantep'te Kukla Operasyonu!
GİRİŞ 20.06.2023 18:53 GÜNCELLEME 20.06.2023 18:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Başkanlığı tarafından silah ticareti ve imalatına yönelik başlatılan 'Kukla Operasyonu' kapsamında; Gaziantep'te polis tarafından yapılan baskınlarda 8 ruhsatsız tabanca, 4 kurusıkı tabanca, 7 şarjör ile çok sayıda silah parçası ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 4’ü cezaevinde olduğu belirtilen 8 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • tepki 10 ay önce Şikayet Et
    en cok polis askere aciyorum o kadar emek ver yakala hemen mahkeme birakir yada komik ceza verir ilk mahkeme bunlarin adamlari bulup gørev alin atin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü