Turgutlu'da kafede "sandalye" kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir kafeteryada sandalye tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Turgutlu'da kafede "sandalye" kavgası kanlı bitti: 2 yaralı
Turgutlu'da kafede "sandalye" kavgası kanlı bitti: 2 yaralı
GİRİŞ 21.06.2023 03:46 GÜNCELLEME 21.06.2023 03:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Şehit Bekçi Hasan Çırak Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Akçakmak Yolu Üzerinde bulunan bir kafeteryada sandalye tartışması yüzünden başlayan kavgada henüz ismi öğrenilemeyen şahıs ya da şahıslar Şehit Bekçi Hasan Çırak Sokak’ta T.A. ve M.V.'yi tabanca ile bacaklarından vurarak yaraladı.

Arkadaşları tarafından bölgede bulunan 112 Acil Sağlık İstasyonuna taşınan yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, polis ekipleri şüpheli yada şüphelileri yakalama çalışması başlattı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Trafikte, cafede ... Her yerde silah çeken maganda bulunuyor. Yanında silah taşıyan ne çok insan var. Nerden ulaşıyorlar bu silahlara
    Cevapla
  • Kartal 10 ay önce Şikayet Et
    Parayla istersen uçaksavar bile getirirler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Şimşek talimatı verdi! Erdoğan'ın masasına geliyor: İşte kamuda tasarrufun ayrıntıları