Otoyolda fırlayan taş, otomobildeki pilotun ölümüne neden oldu

Ankara'da pilot Saygın Doğan (38), otoyolda otomobiliyle seyir halindeyken karşı yoldan bir aracın geçişi sırasında fırlayan taşın isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Otoyolda fırlayan taş, otomobildeki pilotun ölümüne neden oldu
Otoyolda fırlayan taş, otomobildeki pilotun ölümüne neden oldu
GİRİŞ 22.06.2023 13:37 GÜNCELLEME 22.06.2023 13:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kaza, dün akşam saatlerinde Anadolu Otoyolu'nun Kahramankazan ilçesi mevkisinde meydana geldi. Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot olan Saygın Doğan, kardeşleri Simge (34) ve Sezgi Doğan (38) ile Ankara'da yaşayan babaannesini ziyaret ettikten sonra İstanbul'a dönmek için yola çıktı.

Saygın Doğan, yönetimindeki 34 NS 5850 plakalı otomobiliyle otoyolda seyir halindeyken, karşı şeritten bir aracın geçişi sırasında fırladığı tahmin edilen taş aracın üzerine geldi. Otomobilin ön camını kırıp içeriye giren taş, Saygın Doğan'a isabet etti. Kontrolden çıkan otomobil de savrularak bariyere çarptı.

Saygın Doğan (38)

Kazada, taşın isabet ettiği Saygın Doğan, feci şekilde hayatını kaybetti. Yanında bulunan kardeşleri Simge ve Sezgi Doğan ise yaralandı. Yaralı kardeşler çağrılan sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Kahramankazan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki kardeşin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis ve jandarma ekipleri, kaza yerinde inceleme yaptı. Pilot Saygın Doğan'ın cenazesi, incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Doğan'ın ölümüne neden olan ve bir kamyondan yola düştüğü tahmin edilen taşın, bir aracın geçişi sırasında fırlamış olabileceği belirtildi. Evli ve 1 çocuk babası olan Doğan'ın cenazesi, yarın Adana'da düzenlenecek cenaze töreni ardından toprağa verilecek.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Rrrrr 10 ay önce Şikayet Et
    Allah korusun, sen o kadar uç, ölüm seni karada bulsun!.. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    Memlekette kurallara uyan yok, denetimler yetersiz, bir çok kamyon brandasız seyir ediyor, tedbir yok, böyle ölümcül kazalara sebebiyet veriyorlar, bir ocak söndü, Rabbim rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin .
    Cevapla
  • Bilal 10 ay önce Şikayet Et
    Ölüm bu gökte olmazsa yerde bulur seni
    Cevapla
  • BABA 10 ay önce Şikayet Et
    İnnalillah ve inna ileyhi raciun
    Cevapla
  • Hakan 10 ay önce Şikayet Et
    Bir kamyondan düşen taş başka bir aracın tekeri ile fırlıyor merhuma değiyor bu kadar ince hesap kendiliğinden olur mu kader işte
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü