Yine metro arızası! İmamoğlu'na isyan: İstanbul'u değil daha metroyu yönetemiyorsun

İstanbul'da hemen her gün metro arızası çıkıyor. Son olarak M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı metrosunun arıza vermesi sonucu seferler durdu. Yoğun kalabalığın olduğu metroyu çeken bir vatandaş, CHP'li Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 24.06.2023 00:10 GÜNCELLEME 24.06.2023 00:13
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

İstanbul yerel yönetimde adeta Nurettin Sözen dönemine döndü. Metroda yaşanan arızalara bugün bir yenisi daha eklendi. Megakentin en çok kullanılan metro hatlarından biri olan M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı hattındaki bir metro arıza yaptı. Uzun süre seferler aksadı.

KLİMALAR ÇALIŞMIYOR, VATANDAŞLAR ÖFKELİ

Seferlerin az olması nedeniyle metroyu sonuna kadar dolduran vatandaşlar, klimalar da çalışmayınca ter dökmeye başladı. Sıcakta beklemekten bunalan yolcular, yaşadıkları mağduriyet nedeniyle büyük öfke yaşadı. Arıza ile ilgili İBB iştiraki Metro İstanbul'dan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Vatandaşların sosyal medyada yoğun tepkisine karşılık Twitter'dan verilen yanıtta, "Bir aracımızda meydana gelen anlık bir arıza nedeniyle araç servis dışına alınmış ve sefer düzenlemesi yapılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

İmamoğlu dönemindeki İstanbul son dört senedir bir rutin haline gelen toplu ulaşımdaki aksaklıklar, vatandaşları canından bezdirdi. Mağdur vatandaşlar CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesine ve Ekrem İmamoğlu'na isyan etti.

"NEYSE 6-7 AY SONRA GÖRÜŞECEĞİZ"

Tıklım tıklım dolu olan ve hareket etmeyen metrodan görüntü paylaşan bir vatandaş CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak, "İstanbul'u değil daha metroyu yönetemiyorsun sen. Allah'tan korkar insan, şu milletin çektiğine bak ya. Neyse 6-7 ay sonra görüşeceğiz, bu nedir ya? Her şey çok güzel olacakmış! Çok güzel oluyor. Her gün arıza mı olur?" serzenişinde bulundu. Metroda bulunan bir kadın ise tepkiye "Aynen" ifadeleriyle destek verdi.

"HER GÜN ARIZA YETER, BIKTIK REKLAMINDAN ŞOVUNDAN"

Yolda kaldığını belirten bir başka vatandaş ise İmamoğlu'nun Twitter'dan yaptığı reklam paylaşımına yanıt vererek, "Ya şu an saat 19.08 ve tam yarım saattir Fatih metro durağında bekliyoruz arızadan dolayı... Her Allah'ın günü arıza yeter be kardeşim yeter... Önce çalışanları adam gibi çalıştırın bıktık reklamından, şovundan..." tepkisini gösterdi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 85
  • 5534 10 ay önce Şikayet Et
    imamoğlu mahalle bile yönetemez çünkü beceriksiz biri......! 24 saat reklam kokuyor ama icraat sıfır, Mesela Zeytinburnu metrosu yürüyen merdivenleri bile doğru dürüst çalışmıyor.
    Cevapla
  • Goksel 10 ay önce Şikayet Et
    Öyle konuşun, ilk seçimde koşun chp ye oy verin. Mevcut sistemi yönetemeyen gelmiş ülke yönetmeye talip olmuş.
    Cevapla
  • Güzel oluyor 10 ay önce Şikayet Et
    Yakında seçimlerde göreceğiz bakalım gerçekten ne kadar bıktığınızı, son rakamlara bakılırsa fazla bıkan falan yok gibi.
    Cevapla
  • Şua 10 ay önce Şikayet Et
    Orda al birini vur otekisine hepsi ayni diyen imamoglu gidecek diye ödü kopuyor anlqsilan.verin ekremin yanina onun terini silip dursun tatilde.hem kör hem nanKÖRsun
    Cevapla
  • recep 10 ay önce Şikayet Et
    Sayın İstanbul halkı yapmayan böylesi bir başkan bulmuşunuz bakın bakın ne güzel başkanınız o kadar sanşlı ki hem belediye başkanı hem Cumhurbaşkanı başkan yardımcısı hem CHP genel başkanlığında adı geçiyor ama istanbul halkı metro yönetemiyorsun diye alay ediyorlar lan ne oldu daha yirmi gün önce milli kahramandı istanbul halkı size müstehakktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti