Muğla’da takiple durdurulan kamyonun kasasından 42 kaçak göçmen çıktı

Muğla’nın Milas ilçesinde, sürücüsü jandarmanın 'Dur' ihtarına uymayan kamyonunun kasasında 41 kaçak göçmen yakalandı, organizatör olduğu belirlenen 2 şüpheli tutuklandı.

Muğla’da takiple durdurulan kamyonun kasasından 42 kaçak göçmen çıktı
Muğla’da takiple durdurulan kamyonun kasasından 42 kaçak göçmen çıktı
GİRİŞ 25.06.2023 11:28 GÜNCELLEME 25.06.2023 11:28

Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler önceki gün saat 22.00 sıralarında Bafa yol kontrol noktasında uygulama yaptı. Uygulama sırasında ekipler, şüphe üzerine bir kamyonun sürücüsüne 'Dur' ihtarında bulundu. Sürücü, ihtara uymayarak kaçtı. Jandarmanın takip edip durdurduğu kamyonun kasasında 5'i Pakistan, 15'i Suriye, 21'i Afganistanlı olmak üzere 41 kaçak göçmen yakalandı. Yapılan soruşturmada organizatör olduğu belirlenen M.B.G ve E.S.G. ise gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 organizatör şüphelisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, kaçak göçmenler ise İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik