İstanbul'da kurban pazarlarında üreticiler satışlardan memnun

Türkiye'nin farklı illerinden Kurban Bayramı için İstanbul'a getirdikleri kurbanlıkları satan üreticiler ilgiden memnun.

GİRİŞ 25.06.2023 21:55 GÜNCELLEME 26.06.2023 14:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kağıthane Belediyesi 1. Kısım Kurban Satış Alanı'nda kurulan 73 adet büyükbaş kurban çadırında, bayrama sayılı günler kala kurbanlıklar satılmaya devam ediyor.

Polis ve Kağıthane Belediyesi zabıta ekipleri kurban pazarını denetledi.

Belediye ekipleri kurban pazarı alanını temizledi.

Satış alanına gelen vatandaşlar pazarlık yapmaya devam etti. Sinop Boyabat'tan kurbanlık getiren Mehmet Ali Savaş, satışlardan memnun olduğunu söyledi.

Savaş, "Pazara 22 büyükbaş kurbanlık getirdik. Sadece bir tane kaldı, diğerlerini sattım. Onu da bugün satarız inşallah. Fiyatlar 20 bin ila 30 bin arasında değişti." ifadelerini kullandı.

Erzurum'dan kurbanlık getiren Besim Korucu da satışların iyi gittiğini dile getirdi.

Pazarın kurulduğu ilk gün 36 kurbanlık getirdiğini belirten Korucu, "Çoğunu sattım. Şu an 12 büyükbaş hayvan kaldı. İnşallah onlar da satılır. En ağır kurbanlık hayvanım 870 kiloydu. 33-35 bin arasında sattık." diye konuştu.

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Galiba 2017 yılının haberini tekrar yeniden vermişler. 870 kglık 1 tane büyükbaş hayvanın fiyatı 100 bin TL üzerinde iken, 30-35 bin TL denmesi 3/1 fiyatını söylüyorlar. Bir ara haberlerde çeyrek dolar şu kadar oldu haberi gibi. 30-35 bin TL'ye 870 KG.lık 1 tane büyükbaş hayvanı almak hayal oldu artık.
    Cevapla
  • fatih 10 ay önce Şikayet Et
    Bu geçen sene ki haber kesin üşenmişler damlara gitmeye kopyala yapıştır yapmış kokudan da kurtulmuş
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bu fiyatlar yanlış bilerek mi bilmedenmi yazıldı bilmiyorum ama İstanbul'da canlı kg.160 lira iken nasıl oluyorda 870 kg 30,35 bin oluyo biraz özen lutfen
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Doğuda daha pahalı ?
    Cevapla
  • Turancılar 10 ay önce Şikayet Et
    870 kg olan bir danayı 30-35 bin TL olması mümkün değil. Bu rakamda bir yanlışlık var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı