CHP'de Kılıçdaroğlu kavgası! Tanju Özcan'dan Tunç Soyer'e: İzmir'i çantada keklik görmeyin

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sözlerine sosyal medyadan ateş püsküren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "İzmir'i çantada keklik görmeyin... Tabanın sesini duyun." ifadelerini kullandı.

CHP'de Kılıçdaroğlu kavgası! Tanju Özcan'dan Tunç Soyer'e: İzmir'i çantada keklik görmeyin
CHP'de Kılıçdaroğlu kavgası! Tanju Özcan'dan Tunç Soyer'e: İzmir'i çantada keklik görmeyin
GİRİŞ 26.06.2023 20:36 GÜNCELLEME 26.06.2023 20:42
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurduğu için CHP'den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, Kılıçdaroğlu ile ilgili sözlerine de çıkıştı.

TANJU ÖZCAN İSYANA DEVAM EDİYOR: TABANIN SESİNİ DUYUN

Paylaşımında, "Sayın Tunç Soyer, Genel Başkanın yerel seçime kadar kalmasını neden doğru buluyorsunuz? Mantıklı bir cevabı var mı? Koltuk bu kadar mı cazip geldi?" sorusunu yönelten Özcan, şu sözleri kaydetti:

"Tabi şu anlam çıkıyor, güvenli liman yerel seçim, sen de diyorsun ki 'ben de gemimi güvenli limana çekeyim.' İzmir'i çantada keklik görmeyin... Tabanın sesini duyun... Taban değişim derken 'tepeden tırnağa' diyor. Genel Başkan kalsın demiyor. Tersine değişim Genel Başkan'dan başlasın diyor!"

TUNÇ SOYER'İN KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU HAKKINDAKİ SÖZLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer geçtiğimiz gün, Halk TV'de katıldığı canlı yayında "Gelinen noktada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevi bırakması gerekir mi?" sorusunu şu ifadelerle cevap vermişti:

"Genel başkanımız bunu kendisi açıkladı. 'Kaptan olarak gemiyi limana götürmek benim sorumluluğum' dedi. 'Liman'dan benim anladığım yerel seçim. Yani yerel seçime kadar görevinin başında kalacak. Ve ben de bunu doğru buluyorum. 2019 seçimlerinin kazanılmasının mimarı Kemal Bey'dir. Bu seçime de onun kurgusu ve stratejisi ile gidilmesi gerektiğini düşünüyorum."

Soyer, "Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'a yeniden aday olmasını doğru buluyor musunuz?" sorusuna da "Fevkalade olması gerektiğini düşünüyorum. Ekrem Bey İstanbul'da çok güzel şeyler yaptı. Metrolar, kreşler, gençler ile olan iletişimi çok önemli bunlar. Ben dışarıdan bakan bir göz olarak bunları söyleyebiliyorum" yanıtını vermişti.

 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 155
  • Bekir 10 ay önce Şikayet Et
    Chp delegeleri biliyorki kılıçdaroğlu gider ekrem gelirse hepsi değişecek Chp delegesi iş bankası iştiraklerinden yüksek maaş alır belediyelerde ihale kapar her yere akrabalarını sokar Kimse chp delegesi pozisyonunu kaybetmek istemez Ekrem asla chp yi ele geçiremez Kilicdaroglu devam edecek
    Cevapla
  • ALİ ÇALIŞKAN 10 ay önce Şikayet Et
    Değerli kardeşim,eleştirilerinize saygı duyuyorum ancak Bir yanlışı düzeltmek istiyorum, CHP ye iş bankasından Bir tek kuruş gelmiyor, çünkü büyük Atatürk bunları en ince ayrıntısına kadar düşünmüş, CHP nin hissesine düşen tüm gelirler, türk dili ve tarihi kurumları arasında paylaşılır, , kamuoyuna yıllardır yanlış bilgi veriyorlar, bunu da , iş Bankası nı ele geçirmek için yapıyorlar
    Cevapla
  • vedat 10 ay önce Şikayet Et
    Önceden metrobuslerde edirnekapı durağına yaklaşınca ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETMEK İSTEYEN budurakda inebilir diye ANONS ediliyordu şimdi o yok
    Cevapla
  • vedat 10 ay önce Şikayet Et
    Tükenmişliğin alameti ilgi çekmek için her yola giriyor izMir kim sen kim
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    önümüzdeki belediye seçimlerinde İzmir'de AKPARTİ belediye başkanı olsa sizler için ne yapmasını istersiniz
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    İzmir'in halkı hizmet eden insanlara oy vermezler Binali Yıldırım gibi başbakanlık yapmış binlerce referansı olan şahsiyete oy vermemişler İzmirlileri akılla izah edemezsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?