Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız, göreve başladı

Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Erol Ayyıldız, görevi Mehmet Aktaş'tan devraldı.

Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız, göreve başladı
Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız, göreve başladı
GİRİŞ 27.06.2023 15:57 GÜNCELLEME 27.06.2023 15:57

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atanan Mehmet Aktaş'ın yerine Emniyet Genel Müdürlüğü görevine getirilen Erol Ayyıldız, göreve başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle Ayyıldız, görevi Aktaş'tan devraldı. Ayyıldız, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Köklü bir tarihe sahip Türk Polis Teşkilatımızın sayısız başarılarına yenilerini ekleme gayesiyle, temel hak ve özgürlüklere saygılı, hukukun üstünlüğüne bağlı bir anlayışla milletimizin emir ve hizmetinde, 7/24 güven ve huzurun teminatı olacağız. Devletimizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliği için canla başla çalışırken elbette milli ve manevi değerlerimizi koruma ve emanetlerimize sahip çıkma şuuruyla hareket edeceğiz. Kapımız ve gönlümüz milletimize daima açık olacaktır. Çok değerli Genel Müdürümüzden bu görevi alırken onun bıraktığı noktadan Türk Polis Teşkilatımızı daha ileri noktalara götürebilme adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Aktaş da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, görevi boyunca tek hedefinin milletin huzuru ve güvenliği ile devletin bekası olduğunu belirterek, "Bugüne dek elde edilen başarılara yenilerini eklemek için var gücümüzle hep birlikte çalıştık. Terör örgütlerinin, zehir tacirlerinin, organize suç örgütlerinin, her türlü suç ve suçlunun üzerine kararlılıkla gitmeye devam ettik, hırsıza ve arsıza geçit vermedik" dedi

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"